Valborg I guess

Hoppade över hela skoldagen idag, trots att vi hade kursprov. sanna&katta skulle inte gå, så då orkade jag inte heller det, jaja jag vet, grupptryck.

Ska snart åka iväg till stallet. Dels ska jag rida vid halv tre samt att jag måste fixa i ordning allting inför morgondagen. Ju färre saker jag har att göra imorgon desto bättre! Efter ridningen blir det antagligen att åka hem och göra sig klar inför kvällen. Hoppas på en riktigt kul kväll, fast vi lär inte kunna misslyckas eftersom jag ska umgås med personer jag gillar. Ska även försöka ta det lite lugnt med drickandet då jag ska upp sjukt tidigt nästa dag.

Nu ska jag gå och klä på mig, höres senare

/ S

Hallelujah

Dagen började alltså med ett nationellt prov i engelska. Gick inte speciellt bra då jag inte hann läsa igenom det. Efter det hade jag en till lektion sedan begav jag mig hemåt. Kollade på våra bästa år och sedan somnade jag som en sten i soffan. Vaknade igen vid fem och var då tvungen att byta om inför ridningen. Så bra gick det med att plugga!

Ridningen gick dåligt, hästen är brunstig igen. Jävligt trött på det nu, och hoppas det försvunnit till på torsdag! Blev lite planering inför valborg också. Trots att jag inte kommer vara med mina närmsta vänner hoppas jag ändå på en lyckad kväll. Det är trots allt ridtjejer det handlar om, höhö.

Imorgon är det eu-rollspel hela dagen, och jag ska agera miljöminister för Grekland. Kan det bli roligare? Alla verkar ta detta väldigt seriöst medan jag själv inte ens läst en text. Det är väl bara att vräka ur sig det första bästa som ploppar upp i huvudet? Aja, får se hur det slutar.

Nu ska jag göra annat, so long

/ S

"Jag sög, men sen dog den.."

Igår bar det av mot tekniska högskolan för partaj tillsammans med katta och hennes vänner. Lokalen där festen ägde rum var perfekt stor, lite för varm men det funkade. Kvällen var rolig samt att det visade sig att willborg var i närheten av lokalen så han och wille kom dit ett tag. Somnade sedan runt 7.00 någon gång och vaknade 10.00 - klarvaken!

Denna dag har dels spenderats i stan tillsammans med ella över en fika. Sicka problem vi har bruden, men dem löser vi tillsammans! Har gått i min egna lilla värld hela dagen, sjukligt seg så det ska bli skönt att få sova snart. Dock är min sovmorgon imorgon ersatt med ett nationellt prov i engelska - värdelöst! Tänker ignorera min tyskalektion imorgon eftersom den känns överskattad! Sedan är det i princip ingen mer normal skoldag denna vecka, skönt.

Just det, jag och sanna invigde det nya så kallade träningscentret idag i segeltorp. Nej, vi tränade inte, men ändå!
Nu ska jag hitta på annat, höööres

/ S

I love resorb!

Tacka vet jag partykvällar med alkohol i mängder, med trevligt folk och allt annat som hör till. Det är längtan till fredagen/lördagen som får mig och de flesta att klara av en skolvecka. Men hur mår man egentligen dagen efter? Är verkligen det värt det? Imorse när jag vaknade (alldeles för tidigt på grund av jobb) var min första tanke "jag ska aldrig mer dricka" och detta trots att jag hade tagit en resorb natten innan. Undrar hur jag hade mått utan den - jag vill inte veta! Jag skulle aldrig klara mig utan en resorb, den räddar ens dag!

Nåja, kvällen igår var väldigt rolig. Den började hemma hos frida tillsammans med katta, sanna, camilla, adam och sebastian. Vi körde ölspelet och det slutade med att i alla fall jag, sanna och katta går därifrån på otroligt vingliga ben. Det bar av till en lokalfest där festen inte riktigt var i full gång, om man säger så. Vi var väl där i någon timme men begav oss sedan till louise i stuvsta. Vi orkade(?) inte åka buss dit så zebbe och hans kompisar kom och hämtade oss. Så i en redan näst intill full bil trycker sig tre gladpackade tjejer in.. det var inte tyst en sekund! När vi kom till louise möttes vi av nästan enbart ansikten man sett förut. Kvällen avslutades trevligt och sedan vinglades det tillbaka till bussen hemåt. Tack till alla som medverkat denna kväll, haha, det var kul.

Dagens planer är hittills obestämda så vi får se vart jag landar. Just nu tycker jag bara att sanna kan komma hem från sitt jobb och ringa mig. Puss hej!

/ S

Och det bar av runt långsjön!

Torsdagen har inte varit så hemsk som den brukar.
Vi "ställde in" historian och halva engelskan för att se en skolmusikal, den var långt över mina förväntningar! Jag vill också vara en bra skådespelare! Mina skådespelartalanger testades under eftermiddagen då det var dags för film&video. Hade helst sluppit det, men vad gör man inte?! Jag, sanna och katta (tack ännu en gång sanna) åkte hem till sanna och fortsatte filmandet där. Vi gick sedan ut i det totalt underbara vädret och filmade även där. Både jag och sanna blev grymt taggade på att springa så jag begav mig snabbt hem och bytte om. Meningen var att vi bara skulle springa ett litet tag, men det slutade med att vi sprang runt hela långsjön. När jag kom hem och möttes av pappa utbrast han lite småsnällt "jag visste inte att du hade så bra kondition, vart kom den ifrån?" Bra fråga eftersom jag aldrig utfört någon "konditionssport" samt har inte sprungit på ett år. Men nu är mina ben är helt döda! Känns bra inför intervallträningen imorgon.

Får se vad som händer ikväll, ska i alla fall ta det lugnt och vila mina stackars benmuskler.

/ S

Tisdag

Dagen har varit smärtfri. Började med en kort samhällslektion då vi till största del enbart satt och diskuterade. Därefter kom en författare på besök, han var lite halvskum och det var verkligen svårt att hålla sig. Hade sedan engelska, snälla kan inte läsförståelsen vara så lätt på nationella också?! Så lätt livet hade varit då! Och som sista lektion var det natur. Fick tillbaka provet som vi gjorde för flera månader sen, och på det stod ett fint mvg, tack! Tack vare det fick jag lite extra krafter, så det var välbehövligt. Åkte därefter hem och lade mig i soffan. Och vipps så hade jag somnat, sov till middagen. Skönt men nu kommer jag ha problem att sova inatt.

Åkte och hälsade på hästen, som nu kommit hem igen efter ett år i småland. Det är även den hästen sanna och katta blir tvingade att rida, woho!

image66

Nu ska jag hitta på något annat, typ ta ett bad. so long

/ S

Hata natur!

Suttit i flera timmar nu (känns det som) med denna hemska naturkunskapsinlämnnig. Är inte klar ännu men har lagt ifrån mig böckerna nu, får fortsätta imorgon i skolan om jag har någon liten rast eller så. Är trött på alla dessa naturinlämningar nu, jag vet att man bara kan få g, men de måste ändå göras och allt måste skrivas ner. Jag tycker inte att det är rättvist att en sam sam klass ska ha naturkunskap B! Samhällsvetenskapliga linjen med samhällsinriktning, finns det någon natur inklämt där?! Nej! Så varför ska skolverket(?) jävlas för? Längtar tills detta år är över, då behöver jag aldrig mer röra en sådan vidrig bok.

Dagen har i stort sätt varit bra. Fick tillbaka två uppsatser, inte nöjd med någon av dem. Så är det alltid för mig i slutet, går alltid piss då. (Jag vet att dessa gjordes för länge sen, men ändå). Hade även kursprov i tyska och det gick rakt åt skogen! Planerade lite smått inför valborg också. Eftersom mina, ann's och pk's vänner drar iväg så får vi helt enkelt fira denna överskattade afton tillsammans. Alla tre ska upp alldeles för tidigt dagen därpå så det får bli en halvlugn kväll, vi alla ligger på samma nivå i alla fall. Ifall detta skiter sig får jag väl ligga hemma i min säng/soffa och ladda inför tävlingen, pppppft! Nu blev jag på dåligt humör, GOD NATT!

/ S

Vidriga söndag

Helgen har som vanligt gått alldeles för fort, saker jag velat hinna med har jag helt enkelt inte haft tid med.
I fredags var jag ju i vallentuna, hos willborg. Däremot var vi först hos Calle, sen fick jag se vallentunas natur (höhö) så nu har jag blivit förkyld, tackar!
Igår bar det av till Linköping på 50års fest. Hade riktigt trevligt men var på tok för trött. Somnade i bilen ungefär 10 minuter innan vi var framme så jag var helt borta när jag skulle gå in. Men efter kaffet kvicknade jag till lite, och då var det i princip dags att åka hem. Vi kom överrens om att jag och louise ska åka och hälsa på cissi en helg. Har aldrig sett själva linköping så det måste jag ju göra. Vi får se till att klämma in den helgen snarast möjligt.

image63image64
image65

Idag har det varit tävling hela dagen. Det gick bra och jag vann. I väntan på start satt jag, pk, elin och vera ute i solen, mycket härligt. Underbart väder idag och jag hoppas verkligen att det håller i sig. Vill kunna ligga ute och sola istället för att slösa pengar på solarium. Och snart ska ett solarium öppnas i segeltorp, hur ska detta sluta?

Nu blir det antingen tv eller plugg, hm, vad känns mest lockande?

/ S

Linköping

Är rätt nyss hemkommen från Linköping. Är väldigt trött för tillfället på grund av för lite sömn, så berättar mer imorgon. Usch att jag redan känner söndagsångesten komma!

/ S

Sommar?

Idag stod solen på himlen vilket var skönt (då bussjäveln bara åkte iväg, sisådär en minut för tidigt) Fick mig verkligen att längta till sommaren. GE MIG!

image62
I sommar kommer det bli många dagar här, iih

Freeeeitag

Jag misslyckades totalt med uppdateringen igår, min blogg ville inte vara med och leka tydligen.

Blev en ovanligt kort skoladag igår då film&video lektionen var inställd. Istället gick jag till sanna och pimplade vin lagom till matchen. Drack även typ världens godaste öl, mums. Nåja, vi kom till söderstadion och mötte där ella&becks m fl. Jag och sanna orkade dock inte vänta på att de skulle bli klara(?) så vi gick in så länge. Vi tyckte vi var jätte smarta som ställde oss högst upp, men ack så kallt det blev. Bajen vann! Men jag höll andan i princip hela matchen, usch vad nära helsingborg var att kvittera! Vi vann i alla fall, och det är trots allt det som är huvudsaken.

Idag hade jag sovmorgon, tack för det. Inte en alltför jobbig dag som tur var. Ikväll blir det skutan och sedan vallentuna. So long

/ S

Skäääris

Efter en totalt överskattad tyskalektion fick mina kära vänner världens smartaste idé!image61 Varför inte totalignorera sista lektionen och förfylla dagen genom shopping? Sagt som gjort! Inte lång tid efter beslutet satt vi på bussen på väg mot skärholmen. Många har säkerligen fördomar mot skärholmen, det har jag själv också alltid haft. Men det har blivit bra mycket snyggare på senare tid, inte alls lika skabbigt. Dessutom har riktigt många affärer flyttat dit. Nåja, blev först lite shopping sedan satte vi oss på ett café och pratade. Vi var på vårt bästa humör, som nog bara vi kan vara på. Folk som inte känner oss måste tro att vi alla har en skruv löst eller obotlig sjukdom. Annars kan vi kalla det "sannakattasofia-syndromet" och detta blandat med övertrötta. Jag tycker om det i alla fall, det blir mycket skratt! Fick min älskade chai också, var på tok för länge sen det gled ner för min stupe (höhö). Jaja, efter fikat blev det ytterligare lite shopping och sedan bar det av hemåt. Jag och sanna gjorde även ett litet besök i solariumet vilket aldrig sitter fel. Man är alltid skapligt snygg när man kommer ut därifrån. Affären mitt emot måste få bra med underhållning. När jag kom hem dröjde det inte länge till jag skulle till stallet. Var riktigt otaggad innan, men blev bättre när jag träffade pk&issa. Dessutom var hästarna på bushumör idag, och siré flög av, oj vad jag skrattade! Nu ska jag alldeles strax ta tag i naturen, med ännu en inlämning. Imorgon blir det match på söderstadion, jag går under om det inte går min väg!

/ S

Körd

Yes, det är bara förnamnet. Konsekvenserna från lördagens partajande blir bara fler och fler. Fyfan vad jag hatar personer för tillfället!

LÅT MINA SAKER VARA MINA!

/ S

Deprimerande

Efter gårdagens match mådde jag inte bra på något sätt. Jag hade lagom med kläder på mig, men när regnet började ösa ner räckte det inte till. Detta ledde alltså till att jag stannade hemma idag för att inte riskera att åka på världens förkyldning. Skulle jag börja skriva om mina tankar kring matchen kommer detta bli ett riktigt hatiskt inlägg, och det orkar jag inte med, och ni orkar säkert inte läsa.

Tagit det väldigt lugnt idag alltså, största delen av dagen har spenderats i sängen och i soffan. Tog en kort promenad med sanna till orren för att införskaffa lite godis. När mamma kom hem och berättade en sak fick jag lite panik. Tydligen hade hon hittat en 7,0 cider i torkskåpet, så vad säger man till sitt försvar då? Jag fick till det urusla svaret "någon måste ha druckit i smyg", galet vad jag kommer skratta åt mig själv om några år. Nej, tack vare idioter blir det verkligen inga fler alkoholkvällar hos mig. Däremot ska vi tjejer ha poolparty här i sommar, och det längtar jag sjukt mycket till. Behöver verkligen sol, sommar och ledighet just nu. Det skulle sitta riktigt fint. Precis som mina vänner mickis och sanna gjort i deras bloggar lägger även jag ut en bild från sommaren 2007.
Ta mig tillbaka!

image60

Kattakväll

Kom för en stund sedan hem från katta. Vi tog först en så kallad långpromenad viimage59lket var riktigt skönt. Välbehövligt att prata av sig lite. Både om kvällen igår och livet i allmänhet. Därefter blev det att laga 5 minuters kola och det var riktigt gott vill jag lova. Känslan efter är alltid "jag måste spy", men det är värt det, helt klart! Som slut aktivitet spelade vi mario kart, så nu har vi alla rekorden och vår signatur är K+S! Hennes syrra hade det sista rekordet vilket har stört oss väldigt länge nu, men nu är det borta! Fick sedan skjuts av pappa hem, skönt att slippa åka buss!
Nu ska jag snart börja tänka på refrängen, måste vara utvilad imorgon eftersom det är då det smäller! Förresten så saknar jag robbie en massa, men som han sa igår, inte alls lång tid kvar nu tills han kommer hem. Dessutom är hans hemkomst lika med skolavslutning vilket är lika med sofia blir lyckligast i hela världen. Och att han kommer hem samma datum blir det lycklig sofia gånger två. Nej nu väntar sängen, god natt

/ S

Idioter!

När vi vaknade idag (på tok för tidigt eftersom vissa inte kan sova på morgonen?) så satte vi igång att städa. Tack vare vår teamwork blev vi klara på cirka en timme. Vid 11 gick jag, sanna och ella till skutan för att äta en välförtjänt pizza, men det hade inte öppnat än! Vi åkte därför så länge till orren och köpte toalettpapper. Sedan tillbaka till skutan och väntade där i cirka fem minuter, hej hänga på låset?! Hade i alla fall en trevlig måltid med mina två bästa kompisar!
Somnade sedan när alla hade gått och vaknade av att pappa kom och sa "vart är spritflaskorna som stod i kylskåpet?!" helt förvirrad säger jag att jag inte har någon aning och han blir totalt galen. Inte långt efter får han ytterligare ett utbrott då han märker att tre vinflaskor är borta. Så tydligen har folk varit svin och snott en massa sprit, jippi på den! Blir så förbannad, hade det inte blivit snott hade jag kunnat ha party igen i framtiden, men nu är det väldigt osäkert ifall jag vågar riskera det igen. Har dock haft lite tur idag då mormor ringde. Hon hade bara frågat om det hade gått bra för mig igår och inget mer. Riktigt skönt! Hade inte varit lika kul att höra något liknanade med "hela köket var fyllt med öldrickande killar".

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, är ledig imorgon vilket är riktigt skönt! Blir att åka till hammarbybutiken med sanna och ella, och sedan derby på kvällen. Galet vad taggad jag är!

/ S

"Det är jag som bor här"

Kvällen igår var, lyckad? speciell? konstig? misslyckad?, finns nog ett flertal benämningar på den. Jag var riktigt nervös ibörjan då folk ständigt ringde och frågade om de fick komma. Det ledde till att jag till slut inte hade någon aning om vilka det var som skulle hit.
Först droppade tjejerna in vilket var trevligt. Fick prata lite med dem vilket var en skön start. Därefter kom allt fler och fler, mest killar. Hade ingen koll på vilka var så lite panik hade jag allt. När jag går ner för min gata för att möta Pk och hennes kompisar mötte jag mormor och morfar. Jag fick panik och drog ner min luva så att de inte såg att det var jag. När jag kommit ner för gatan och vänder mig om ser jag att de står och glor in i huset. PANIK! Jag möter Pk, går upp till huset igen och märker att de fortfarande står i backen. Jag går in i huset och kutar upp för trappan till louise och berättar. Stor panik utbryter, folk måste lämna köket och musiken stängs av. Jag och Sanna går sedan ut för att prata med mormor och morfar, men då är de borta så vi går in igen och festen fortsätter. Aningen komiskt när man ser tillbaka på det nu.

Som sagt, det blev en hel del människor där som jag inte kände, jag satte därför en lapp på mig som löd "Jag bor här". När sanna frågar vad som står på lappen säger jag stolt "det är jag som äger huset", sanna ser tveksamt på mig och säger att det inte gör det. Ack så fel man kan ha..

Jaja, klockan började närma sig fyra och alla hade dragit förutom de som skulle stanna över natten. Två kameror har blivit snodda, så de som har fått med sig två kameror för mycket kan ju höra av sig direkt!

Annars hade jag kul, tack alla som medverkade och skötte sig! Framför allt ett tack till mina älskade vänner som hjälpte mig under kvällen.

/ S


By the way

MINA SKITUNGAR ÄR I RÄTT LAND IGEN, VÄLKOMNA HEM!
JAG HAR SAKNAT ER!


It's friday!

Äntligen är det helg! Dock blir det en lugn kväll för mig eftersom jag ska spara alla mina krafter till imorgon kväll. Då smäller det!

Idag var det simning med klassen, var riktigt jobbigt som simning alltid är nu för tiden. Jag, mickis och helena kom till naturen ungefär 45 minuter sent, men vi skulle ta vår egen närvaro så det gjorde ingenting. Vi fick även sluta tidigt, så jag och mickis skippade mentorn, vilket nog största delen av klassen gjorde. Därefter begav vi oss ner till centrum och införskaffade det sista tills imorgon. Träffade även på kusin, som har permis och fick en liten pratstund.

Nu ska jag gå och klä på mig mer kläder och sedan vänta på mat! So long

/ S

Torsdag

Hann inte/orkade inte skriva någonting igår, ursäkta för det, höhö.

Igår vad det en latdag för mig, jag gick inte på tyskan och sen var det bara en lektion kvar, teckenspråk. Tydligen ska vi ha ytterligare ett filminspelningsprov - nej tack! Dessutom ska vi ha ett dövrealia prov. Alltså två prov på 6 veckor vilket är väldigt orättvist! Jag och helena (även ella en kortis) satte oss på donken och pluggade. Klockan fyra skulle jag ha mentorssamtal med min kära mentor. Gick väl bra antar jag, satt där och lekte social i en timme.
Ridning sen på kvällen, hästen är brunstig och har varit det i snart två veckor, så hon är ett helvete att rida. Och för dem som inte vet vad brunstig är, är det typ som pms, fast 1000 ggr värre (i alla fall när det gäller denna häst). Min ridlärare hade lite, jag vet inte vad, "pepptalk" med mig innan. För att lugna ner mig och få mig att tänka positivt. Måste ha varit en rolig syn.

Denna dag började med ett matteprov, jag är så körd på det. Därefter historia (I love robert) och sedan gick jag hem. Började få huvudvärk och kände mig allmänt hängig, och jag totalvägrar vara sjuk i helgen, så ville inte ta några risker. Gick hem och kollade på våra bästa år, iih vad det är bra just nu!!

Nu ska jag snart ta tag i lite läxor, kanske lite städning, återstår att se. So long

/ S

Tröttdag!

Idag är jag så fruktansvärt trött och seg, vet inte vad det är som är med mig. Har druckit två koppar kaffe men det verkar inte hjälpa. Fungerar koffein på mig egentligen?

Skoldagen gick på som vanligt, tråkig! Efter skolan blev det skärholmen med mickis. Det stället har verkligen blivit betydligt mer fräscht än vad det har varit tidigare. Meningen var att vi skulle hitta något att ha på sig i helgen, men det sket sig för oss båda. Jag hittade dock ett par skor som jag fick med mig hem. Just det, någon ropade "sofia" idag också i skärholmen, jag vände mig om och ser någon kille stirra på mig. Kände inte igen filuren, men om det var du kan du ju höra av dig, haha.


Fick även veta en liten nyhet idag, och jag tänker kräva att få veta om den stämmer eller inte!

/ S

VINST!

Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag förs framåt av kraftiga vindar
Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag har tron på mig själv på min sida

Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just den här dan
Den ger lust när den kommer

Jag ser måsarnas flykt
Jag ser solglittrets dans
Jag ser framåt mot härliga tider
Jag ser kvinnornas steg
Jag ser ögonens glans
Jag har tron på mig själv på min sida

Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just den här dan
Den ger lust när den kommer

Jag hör skrattande barn
Jag hör slussarnas brus
Jag hör till de få som kan leva
Jag hör inre musik
Jag hör vindarnas sus
Jag har tron på mig själv på min sida

Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just den här dan
Den ger lust när den kommer


Städdag

Inte mycket plugg för mig denna dag, faktiskt ingenting alls. Har gått runt och städat/sorterat halva ovanvåningen. Framför allt har det så kallade gästrummet blivit sorterat. Slängde en massa gamla papper och jag vet inte vad. Nu ser det helt okej ut i alla fall.

Nu ska jag bara ta ett kvällsbad och efter det sova. Måste läsa lite ur min tyskabok också. Jag undrar om den ska vara färdigläst imorgon eller inte, hm.. och så saknar jag brudsen som är i polen. Har varit nära på att ringa sanna och katta hela helgen. Uschamej, jag behöver er.

/ S

Och så var det söndag igen

Jag avskyr denna dag, eller inte bara denna utan alla söndagar! Vad är det för mening med dem? Så totalt onödiga!

Nåja, vaknade vid halv två idag, riktigt skönt att få sova ut för en gångs skull. Sedan har jag inte gjort mycket alls. Har tre böcker jag kan läsa, engelska, svenska och tyska. Ingen av dem känns lockande för tillfället. Kan även börja plugga matte eller kanske göra klart naturinlämningen. Ja, listan med läxor kan som vanligt göras lång. Fast idag kommer jag nog inte göra mycket alls av detta. Ikväll är det one tree hill, I like! Så denna söndag får verkligen bli en dag att samla krafterna.

Mormor och morfar kom precis hit, så ska ner och fika med dem alldeles strax. So long

/ S

Fika på g

Ska alldeles strax dra mig mot bussen, och sedan tuben in mot stan. Blir alltså fika ikväll, ska bli skönt med lite avkoppling. Nej, hinner inte skriva så mycket mer. Ha en bra kväll, eller något!

image58
Beejb

/ S

Härlig dagen-efter dag!

När jag vaknade imorse trodde jag att jag skulle behöva ta självmord. Mådde sjukt dåligt och att veta att jag skulle behöva ta mig kommunalt till jobbet fick mig inte att må bättre.

Fredagskvällen var mycket bra! Jag åkte till mickis vid tio snåret för att börja med drickandet. Sedan bar det av mot stuvsta för att möta upp sterling. När jag och mickis står och väntar ringer min mobil - min kusin. Hon var tydligen också i stuvsta och tydligen väntade hon också på sterling (tillsammans med sterlings syssling). Världen känns bra liten ibland, ja, i alla fall huddinge!
Kvällen bjöd på en massa roligheter (jag och mickis är bäst)! Känner inte för att berätta några detaljer men kul hade vi i alla fall. Klockan började bli rätt mycket och jag skulle som sagt upp och jobba imorgon, mickis likaså. Jag fick sällskap med kusin hem vilket var skönt. När jag gick av bussen gick även några okända killar av. Den ena skriker "jag är våldtäktsman, kom hem till mig" och jag börjar asgarva. Självklart så hade jag gärna följt med honom, eftersom att jag är så himla lättfotad(!)

Nåja, nog om gårdagen. Eller vänta, jag vill tacka mickis en massa för igår. Utan dig hade det varit mega tråkigt! Åkte i alla fall och jobbade i några timmar, inte allt för ansträngande. När jag kom hem blev det att lägga sig i soffan och kolla på "mitt liv som pop-stjärna", film med Hillary Duff. Passade mig perfekt vid detta tillfälle. Ikväll blir det i alla fall att träffa Ellis, troligtvis fika. Vi har nog en massa att prata om, det har vi alltid! I really like that girl!
So long

/ S

All alone?

Jahapp, så har skitungarna dragit till polackerna. Fast första dagen klarade vi tre kvarblivande galant! Var i skolan klockan 8.00 då samhället började (utan myran) då vi hade vikarie. Vi skulle kolla på en film, men det visade sig vara helt fel film så vi fick sluta lektionen. Därefter hade vi inte heller någon engelska, eftersom halva klassen skulle ha redovisning, och jag, mickis och helena hade avklarat det igår. Alltså ännu mera håltimme.. Efter det beslöt vi oss för att strunta i idrotten och satte oss istället på mickis altan, i solen, med varsin kopp te/kaffe. Underbart! Och efter det började naturen, klockan 1. Så alltså kunde jag har varit i skolan klockan 13.00 istället för 8.00 - värdelöst!

Efter skolan kom kusin förbi någon timme, blev lite prat och allmänt chill. Senare ikväll får vi se vad som händer, det finns planer, får se om de genomförs eller inte.


Ps. Jag och mickis är sjukligt taggade inför nästa helg, ojoj

/ S

"Du är så busig"

Dagen började med att det var omöjligt att komma upp ur sängen, så jag sov en timme till och missade alltså vg-matten. Tydligen hade jag skickat ett sms till sanna och skrivit "jag skiter i extrem matten", eller något i den stilen. Hm, jag och sms på morgonen passar tydligen inte så bra ihop.

Dagen vandrade på och det hann bli engelskaredovisning. Alla hade jätte bra och kunde i princip hela sin utantill. Jag vet inte riktigt vad man ska säga om min och sannas - vi överlevde i alla fall. Därefter blev det dags för film&video där filmtittande stod på schemat. Filmen som valdes var Gladiator, som jag senast såg i sexan med Claes Elliot, den stora läraren vi hade på den tiden. Även den läraren som somnade på lektionen ett x antal gånger.

Imorgon drar fyra av mina närmsta vänner till Polen, typ studieresa med deras kurs mänskliga räimage57ttigheter. Kvar blir alltså bara jag, mickis och helena. Vi har kommit överrens om att ingen får vara sjuk den kommande veckan, för vi alla vägrar ju vara själva i skolan. Visst finns det andra i klassen, men det är inga som vi vanligtvis umgås med typ. Jag får se vad som händer nu i helgen också, jag och mickis ska ha kul har vi bestämt i alla fall! Vi kan också ha kul trots att vår tredje person från partytrion befinner sig utanför sveriges gränser. Nåja, jag hoppas att issa, sanna, katta och challe får det roligt i Polen. Hoppas också att de ser upp för de läskiga polackerna som tycker om söta tjejer från sverige. Det tredje jag hoppas är att sanna inte flippar ur på flygplanet och hoppar av. You can do it, haha! Och ifall ni köper sprit, fastna för guds skull inte i tullen, det vore ju så förargligt!

/ S

Behövlig sovmorgon

När jag vaknade imorse såg jag att jag hade fått ett sms. Helt dåsig i huvudet försöktimage56e jag tyda vad som stod. Det stod någonting med "Guten Morgen! Meine Tochter ist krank.." Min första och enda tanke var att det var ett spam sms, att det var från någon stackars fattig person som ville ha pengar. Jag smällde därför ihop luckan på telefonen och somnade om igen. Efter ett tag (ingen tidsuppfattning) ringer Sanna. Hon frågar ifall jag har fått ett sms från Åsa som skrev att tyska lektionen var inställd. Då förstår jag att den stackars fattiga personen som ville ha pengar till sin sjuka dotter var istället min tyskalärare Åsa som var hemma med sjukt barn, och därför ingen tyskalektion. Helt underbart! Alltså fick jag nu en sovmorgon till 13.00, så fruktansvärt välbehövligt då mina sovtimmar minskat drastiskt denna vecka.

Nu ska jag alldeles strax iväg till skolan för teckenspråkslektion, får se vad den har att bjuda på idag.. Efter det blir det lite finslip på engelskaredovisningen tillsammans med Sanna. So long

/ S


Back!

Jippi, bloggen är tillbaka!

Dagen har varit lång, jag är trött, jag orkar i princip inte skriva någonting. Jag måste sova

/ S

RSS 2.0