Believe it or not!

Torsdagen har trots allt gått smärtfritt. Tog/fick en liten sovmorgon vilket alltid är behövligt, sedan blev det en totalt ointressant mattelektion, därefter film på historian, sedan engelska. Halva engelskalektionen tillbringade jag, S & K i kön till betalningen för Romme. Hellre där än hos Richard. Ska bli skönt att komma iväg till Romme igen, hade himla mysigt förra året. Och detta blir ju sista året med skolan så jag måste ta tillvara på det. Som sista lektion var det film&video. Vi skulle ut i naturen (sjödalsparken) och filma ur olika perspektiv med mera. Det som förgyllde lektionen var när den ursöta lilla valpen på 8 veckor kom förbi. Vi kunde inte låta bli att mysa lite med den samtidigt som vi filmade den söta krabaten. Och den fulla ägaren verkade ju inte ha något emot det, så varför inte? Hade verkligen lust att sno hem den, gud så söt den var.

Efter skolan hände någonting ytterst ovanligt. Jag tränade! Allt började med att jag missar bussen vilket ledde till att jag var tvungen att springa hela vägen, helt slut när jag kom fram. Köpte mitt säsongskort och sedan gick jag & C in. Hade sjukt svårt att hänga med i början, men det löste sig rätt bra till slut. Hade redan träningsvärk när jag började, och jag vill inte ens tänka på hur det kommer vara imorgon. Nu har jag i alla fall en bra anledning att träna, jag har kort och tänker inte slänga pengarna i sjön!

Nu blir det dusch!

/ S

Lill-lördag

Gud vad jag tycker synd om mig själv!

Mådde inte alls bra igårkväll så jag somnade först vid 18.00. Mamma&pappa kom hem sedan och förberedde middagen, jag sov vidare. Åt lite middag, gick och la mig i soffan igen och sov. Vaknade igen vid halv tio och gick istället upp till min säng och la mig. Somnade. När jag vaknade imorse trodde jag att det var ett skämt, det gick knappt att prata och mitt huvud värkte något fruktansvärt. Somnade istället om, och vid "vårabästaårtiden" gick jag ner och placerade mig framför programet.

Tanken på att jag ska orka plugga in några engelskaglosor är skrattretande. Nej, jag lägger mig hellre framför tvn igen.

/ S

Måndag, igen

Mamma tvingade mig till skolan idag, trots att halsen sved och jag bara kände för att stanna under täcket. Frågan är om jag ska till vårdcentralen snart för att se vad det är för knas med min hals. Den gör inte alltid ont, men som sagt den ser ju förjävlig ut.
Skoldagen trallade väl på som vanligt. På svenskan fick jag veta att uppsatsen som jag skippade i fredags ska istället skrivas imorgon. Detta gjorde att jag fick panik då jag inte förberett någonting och ikväll ska jag till stallet. Men gör jag det inte imorgon kommer jag inte kunna få mer än g, så lika bra att försöka.
Åkte hem innan tyskan, orkade inte stanna kvar. Känner mig inte helt på topp heller, men jag får stå ut, 4 veckor kvar tills lov nu. Förresten, något positivit, Katta ska även hon läsa film&video, detta kommer bli perfekt!
Hade sällskap med C&H hem, de skulle till skäris. Mycket skratt, fast C, tänker inte citera dig då jag inte kommer ihåg exakt vad du sa!

Nej nu kommer nog mamma vilken sekund som helst, jobbig ridning står på schemat, aja. So long

/ S


It's true

Challe har en stalker!

Plugg

Plugg plugg plugg, jag får panik, jag orkar inte mer. Vill sova, vill ha lov och det är nu.
Nej, usch!


"Okej, dra ner byxorna nu sofia"

Helgen har gått sinnes fort. Det är redan söndag, äckliga söndag. Jag tycker verkligen inte om denna dag och kommer nog aldrig att göra det. Fredagskvällen spenderades på café 60 tillsammans med K, S och C. Mycket prat, gratis kanelbullar och underhållning från byggnaden mitt emot.
Gårdagen var helt fullspäckad så jag hann inte skriva någonting.

Lördag; Upp redan vid halv tio för att sedan åka och jobba. Mamma skulle ha sin lediga dag så jag skulle jobba med Issy. Hon är rätt ny så därför har jag mycket krav på mig då jag jobbar med henne. Hon är riktigt trevlig och väldigt bra försäljare men är dock svag när det kommer till kassan. Därför finns duktiga jag där som nu kan kassan riktigt bra. Nåja, i fredags var det ju löning - alltså sjukt mycket folk i affären igår. Därför slog vi också försäljningsrekord! Mamma var överlycklig och bestämde sig för att ge oss dubbla lönen! Inte helt fel om man säger så! Sedan kom även K. till affären och mötte upp mig för att vi sedan skulle dra in till stan. Blev att köpa underkläder, mascara, linne och lite sådant smått och gott.
När jag sedan kom hem blev det champagne tillsammans med mor och far för att fira. Och sedan raskt in i duschen och fixa sig eftersom vi skulle på middag hos bror. Där blev det ännu mer champagne för att fira bland annat förlovning, grattis! Åt gott och sedan beställde pappa taxi åt mig. Gud vad jag älskar taxichaffisar ibland! Framför allt när de är speedade på kaffe och är hur sociala som helst. Tydligen så tålde han inte kaffe men hade blivit så sugen när den förra passageraren hade luktat kaffe. Så kan det gå! Blev i alla fall släppt hos Carro. Strax därefter kom Hanna också och vi drog vidare. Mycket trevlig kväll, det måste göras om snart!

Som sagt, nu är det söndag. Borde kanske plugga lite, men det tar emot något fruktansvärt. Jag är så sjukt skoltrött. Och nu verkar sportlovsplanerna skita sig! Men vi får se hur det blir med det, jag vill verkligen komma bort från segeltorp.
K ringde för en stund sedan också och frågade ifall jag ville följa med på intensivpass, känns så överskattat eftersom min kondis är på noll. Men i mars om inte tidigare blir det ett träningskort på F&S i alla fall. Nu ska jag nog ta min hammarbyfilt och gå och lägga mig i soffan, mys på det!

/ S

Äntligen fredag

Blev ingen skola för mig över huvudtaget idag. Kändes så överskattat! Kom dessvärre inte heller iväg till stan med Challe, pappa är ju hemma, och han skulle aldrig tillåta mig att åka när jag är "sjuk". Får se hur det blir ikväll, hoppas de är snälla och låter mig gå ut. Jag är ju faktiskt frisk, faktiskt.

Blev att titta på våra bästa år idag igen såklart, snälla kom fram till att det är Marlena nu. Morden började i somras, borde det inte vara över nu? Sluta vara så trångsynta nu, vakna!

Vad som händer nu fram tills ikväll har jag ingen aning om, förhoppningsvis någonting roligt. Kanske ska sätta på en Disney klassiker, känns som om det är just det jag behöver nu.

/ S

Natt

Sofia, vad gör du uppe? Varför ligger du inte nerbäddad i din säng och sover djupt? Många anledningar. Börjar känna mig sjuk också. Min hals ser helt jätte konstig ut, men den gör inte ont (förutom när jag gäspar). Mamma tycker jag ska gå till farbror doktor ifall det inte blir bättre. Ser faktiskt lite läskigt ut. Men det ska i alla fall inte få hindra mig från min helg. Har sett fram emot helgen sedan tisdags kväll. Och nu är den nära! Blir jobb klockan 10.00 på lördag, men det får jag stå ut med. Förhoppningsvis blir det att träffa Mini någon kväll också.

Blir ingen skola för min del imorgon i alla fall, kanske lite natur, får se vad jag känner för. Nåja, god natt

/ S

Konversation

cb - "men pillpill är bra! :D"


tolka det som du vill


Film&Video

I morse när jag slog upp ögonen såg jag att klockan var på tok för mycket. Om cirka två minuter skulle min buss mot skolan gå. Kollar på min mobil, hade den inte ringt? Jo såklart, jag hade till och med dragit ut laddaren i ett försök att få tyst på den. 20 minuter senare lämnar jag hemmet och går mot bussen. Kom ju bara en halvtimme för sent.

Skolan var väl ungefär som vanligt, tråkiga lektioner och äcklig mat. Min nya kurs, film&video började även idag. Hade panik innan, kände ju ingen eftersom Ella var sjuk idag. Katta försökte även fixa sig en plats, om det fungerar får vi reda på nästa vecka. Men som min räddare kommer Jocke in, grattis, jag kände någon! Lektionen var rätt tråkig, fram till att vi fick filma lite. Min lärare är kines så det är skapligt svårt att höra vad hon säger. Koncentrerar man sig inte till max hör jag bara kinesiska.

Såg det inspelade våra bästa år när jag kom hem, herre gud, nu är det riktigt riktigt spännande. Kommer Marlena döda sin dotter Belle eller inte? Återstår att se imorgon! So long

/ S


Kväll

Kom för en stund hem från en pratpromenad med älskade Sanna. Det var verkligen vad jag behövde. Har fått prata ut tre gånger idag med alla mina bästa vänner så just nu känns det rätt bra. Eller det kanske var att ta i, men mina närmsta vet om hur jag mår nu i alla fall, och de stöttar mig. Utan dem hade jag verkligen inte klarat mig, jag hade gått under jorden och aldrig kommit upp igen. Inte på ett tag i alla fall. Samtidigt känner jag mig så sjukt patetisk, att jag tar det så hårt. Men jag kan inte rå för det, det kom som en chock. Nog om detta!

Blev att göra te när jag kom hem, det har ju blivit riktigt kallt ute igen. När jag kom upp till datan möttes jag av pappa som sökte runt bland kryssningar. Jag hoppas verkligen att det blir av i sommar, skulle vara perfekt.

/ S


Studiedag

Jag hatar att bli väckt utav telefonen, det är verkligen det värsta som finns. Så när hemtelefonen ringde imorse drog jag täcket över huvudet och väntade tills telefonsvararen gick på. När det väl hände ringde min mobil istället. Fast hellre den med tanke på att jag bara behöver sträcka ut handen för att nå den, och inte springa runt i hela huset som med den andra telefonen. Det var mamma! Men hon hade goda avsikter, påminna mig om våra bästa år. Vadå, var klockan redan ett? Jo tydligen! Tack och lov för att jag hade studiedag. Tog min älskade hammarbyfilt och la mig i soffan för att kolla på detta underbara program. Fick sedan ett sms av ella - fika i stan. Så började sakta klä på mig och göra mig lite mindre ofräsh. Lyckades dock inte med det utan gick till bussen som ett vidrigt as. Mötte upp Ella vid centralen och gick mot ett café. Lydde Kattas order, "skit i din gi-metod och köp dig något riktigt onyttigt och tryck i dig". Mums på det! Blev en massa prat med ella, tack för att den bruden finns alltså. Hon ställde mig en fråga, jag blev helt svarslös, jag vet verkligen inte hur jag skulle göra ifall det skulle hända. Tror aldrig att det skulle inträffa, men ändå. Jag har verkligen ingen aning.

Nog om detta, ikväll blir det ridning. Ska bli skönt att få tankarna på andra banor. Det går inte att tänka på så mycket när man rider, man måste koncentrera sig. Eller klart det går, men jag vill inte ha en sur Cathrin efter mig.

/ S


I knew it

Varför lyssnar jag aldrig på mig själv, jag visste ju att det skulle bli såhär!

Hello my name is Sofia

Blev en inte allt för jobbig skoldag idag då samhällslektionen var inställd. Fick tillbaka engelska delen (ung i staden arbetet) och det gick faktiskt oväntat bra. Men såklart måste jag tacka Katta&Sanna för det, annars hade ju betyget varit betydligt sämre. Men mitt slutbrev som jag skrev på tre minuter fick jag vg+/mvg-, hur det gick till är ett stort frågetecken. Fick även tillbaka mitt matteprov, även det med ett förvånande resultat. Kändes som lite plåster på såren ifrån igår.

Kom hem, kollade på det inspelade våra bästa år, slutade så fruktansvärt spännande så jag längtar tills imorgon. Det är nästan så jag måste in och läsa "Daysbloggen" och dela mina åsikter med andra vårabästaårtöntar. Efter det var slut dog jag, i princip. Katta ringde och störde min skönhetssömn, och till råga på allt hade hon ringt fel. Sedan ringde Challe, hon hade dock en väldigt bra anledning. Mattelektionerna på torsdag är inställda - alltså sovmorgon! Sedan somnade jag om igen och vaknade lagom till att mamma kom hem. Tydligen hade hon ringt hem, men jag hade antagligen inte hört telefonen.

Nu ska jag om ungefär en halvtimme se på Bridget Jones på trean, skönt att få koppla av ibland, studiedag imorgon!

/ S

Hemska måndag

Vanligtvis hatar jag måndagar, idag är det ingen skillnad. Fast denna måndag har varit värst någonsin. Hela denna dag har verkligen varit hemsk. Jag avskyr alla lärare i skolan, t o m Robert, fyfan. Jag, S. & K. orkade inte med Ritvas vidriga svenskalektion på två timmar så vi satte oss på 710 och åkte till IKEA istället. Mycket trevligare ställe!

Hela mitt liv är rätt upp och nervänt just nu, beror det möjligtvis på att det var länge sedan jag fick träffa min Ella? Jag behöver dig. Du säger alltid rätt saker, du finns alltid där för mig. Du är helt enkelt en perfekt vän, så glad att jag har dig vid min sida. Snälla låt det förbli så.


Nu ska jag nog sätta mig i duschen, ha kokhett vatten och ja, bara sitta där.

/ S


Vallentuna

Många må tycka att jag bor ute på landet, Segeltorp, men där jag var idag är ingenting jämfört med här. Vi fick åka hur långt som helst, och det var så ute på landet, nästan värre än mitt landställe. Dött är bara förnamnet. Vallentuna är mellannamnet. Tävling är efternamnet. Tävlingen gick rätt bra, det kändes skit men ändå så blev det medalj, trevligt.

Kom hem, duschade och åkte sedan till Viktor. Alltså har denna helg varit en vit helg, bra för att samla krafterna antar jag. Nej nu är det dags för sängen, tävling imorgon igen!

/ S


Olagligt?

Det bör vara olagligt att som kille gå runt i matsalen, klädd i enbart linne och med stora muskler. Det ger mig rysningar, fast ja, bra rysningar.

Jag är kär i dig fredag!

Jag säger bara, äntligen fredag. Det var precis vad jag behövde efter denna hemska vecka. Första veckan vårtermin 08 - avklarad! Vet inte hur jag ska överleva resten med tanke på att jag tagit sovmorgon varje dag denna vecka. Men som sagt, nu är det fredag vilket betyder helg. Kommer nog ta det lugnt nu i helgen på grund av att jag är helt utmattad och att jag ska tävla både lördag och söndag. Känner mig inte taggad, men det löser sig nog. Måste bara plugga in det dära programmet. Blir förhoppningsvis att träffa V. någon dag, ses på tok för lite, men sådant får man stå ut med. Söndag kväll blir det nog, om det inte blir inställt, planering inför vecka 9. Hoppas att allt löser sig! Ikväll blir det mys hos S. tillsammans med bland annat C. Blir en härlig tjejkväll med lite typiska tjejfilmer och vi hade tänkt vara nyttiga för en gångs skull. Jag har godisförbud så mig gör det inget att de andra inte sitter med huvudet nerstoppat i godispåsen. Alltså blir det grönsaker med dipp - mums. Nej nu ska jag ta och ringa S. för mer planering. Hej så länge

/ S


Skolan - gå och dö!

Hade väldigt trevligt på Bounce showen idag, däremot flög det bara runt all denna stress med läxor. Hade totalt glömt/förträngt att vi hade engelska glosor och naturkunskap. Efter showen drog jag till Sanna för att göra klart samhällsarbetet som ska vara klart imorgon, gud vad ansträngande. hej då!

/ S

Segt

Tisdag idag då och gud vad trött jag är, även idag alltså. Måste komma i säng tidigare ikväll om jag ska orka de dagar som är kvar. Jag & Sanna tog sovmorgon idag, välbehövligt. Vi skolkade dock inte, utan lektionen var frivillig så vi arbetar på vår håltimme imorgon, mycket behagligare om du frågar mig.

När jag kom hem satte jag på videon, som vanligt för att se det inspelade våra bästa år. Nu är det ju riktigt spännande när man fått veta vem mördaren är. Fast Marlena är inte påkommen än så fortsättning följer. Tur att min mamma spelar in varje avsnitt så jag kan se det när jag kommer hem, eftersom programet går på skoltid. Jaja, nog tjatat om detta. Nu ska jag troligtvis ta mig en tupplur, bye

/ S

Måndag

Har genomlidit första dagen denna vecka, snälla ge mig helg. Så jobbigt att gå ända till 17 på en måndag, inte direkt vad man behöver som start. Tack och lov för sovmorgonen! Såg på Romeo&Julia på svenskan, den gamla versionen, den är så gullig.

Idag började mitt godisförbud också, eller ja, när jag har ätit upp min godispåse, kan ju inte bara slänga den! I och med godisförbudet så startas ett nyttigare liv. Vi i familjen ska börja laga mat efter GI-metoden igen, det är faktiskt god mat. Att ta tag i tränandet får vänta, tar en sak i taget helt enkelt.

/ S

Helgen

Åkte till landet i lördags så har inte hunnit skriva någonting om helgen. Tänkte dra det lite kortfattat nu.

Fredagen vart det fest med Viktors kompisar tillsammans med mina bästa Sanna&Katta. De drog tidigt så jag var mobbad, själv kvar. Men jag klarade mig, tror jag. Hem kom jag i alla fall vid halv fyra. Mycket senare än vad jag hade tänkt mig, men stockholmslokaltrafik var jobbiga som vanligt. Hade sällskap med de flesta till T-centralen, sen enbart med Elvira till Fruängen, alltid skönt med lite sällskap.

Lördagen bar det av till landet, loftahammar tillsammans med mamma, pappa, hund och Ella. När vi kom fram var det verkligen svinkallt i huset, till och med varmare utomhus(!) Jag och Ella gjorde bästa brasan någonsin, dock rykte det in väldigt mycket så vi stank rök sedan. Men varmt blev det. Vi blev sedan hämtade av Dick och vi åkte till Persson. Där var den så kallade festen redan i full gång men det tog inte lång tid innan jag och Ella passade in med vår stockholmska med loftahammarsdialekten. Det var kul att få träffa alla igen, fast jag var hur trött som helst så jag somnade lite då och då. Kom hem även denna kväll vid halv fyra tiden.

Söndagen åkte vi hem, men först stannade vi till vid hästarna. Lilla fölet har blivit jätte stort nu, och skitiga var de verkligen. Snart kommer mammsen hem igen och vi får börja arbeta bort den tjocka magen. Gud vad tjock hon har blivit! Söta är de båda i alla fall, H&H!

/ S


Forts.

- cb heelg säger:

ush, minst lika kul å höra detaljer efteråt som att vara där

- cb heelg säger:

när ni kör, hhaha

- cb heelg säger:

Kmr gå illa

- cb heelg säger:

men lycka till


Msn-konversation

Challe var riktigt snäll på msn, handlar alltså om mina planer ikväll tillsammans med S&K

- cb heelg säger:

iofs, det kmr ju ändå inte sluta bra

- cb heelg säger:

hur ni än gör (;


Jag tar det som en komplimang ändå!


Panik

Det kan inte beskrivas, är sjukt nervös redan, hur ska detta sluta?!


Katta-dag

När skoldagen var över åkte jag hem till Katta, en av de bästa alltså. Hade det mycket trevligt!

Började med att jag fick mina älskade rostmackor, de totalt äger alla andras, har man inte ätit dem så har man verkligen missat någonting! Katta har lovat att skriva rosten till mig i hennes testamente, mycket snällt. Till dessa utsökta mackor blev det varm oboy, mums. Sedan började vi spela Guitar hero, första gången för mig. Katta var riktigt skicklig vilket jag inte var. Men enligt henne var jag en naturbegåvning, ojdå! Riktigt kul var det i alla fall. Efter det blev vi sugna på onyttigheter, fann inget socker så inget bak. Men chokladrutorna i frysen räddade oss. Kollade sedan på bilder från Karibien, gud vad underbart det såg ut. Fick mig verkligen att längta till värmen. Förhoppningsvis blir det kryssning i medelhavet i sommar!

Jaja, tack för denna dag K. puss på dig

/ S


Green Tea & Apple

För en stund sedan kom jag hem från ridningen, känns inte som att det är svin kul just nu, det går helt enkelt upp och ner.

Sitter nu här, precis ätit upp min pirog samt att jag dricker mumsigt te. Fryser som bara den så gör allt för att få upp värmen. Ska nog snart gå och ta en varm dusch/bad, det har jag trots allt gjort mig förtjänt av.

/ S


Jag älskar att sova

Var riktigt jobbigt att gå upp när klockan ringde/mamma skrek! Men tog mig i alla fall till skolan, för Kattas skull. Vi är ju bara sex stycken på vår tyskalektion så hon ville inte vara själv ifall ingen annan skulle komma. Tyskalektionen var lika seg som alltid, 80 minuter, hela tiden jobba aktivit, nja, inte min grej!

Katta slapp sin mänskliga rättigheter lektion så jag struntade i min teckenspråkslektion, kände inte för att sitta själv i skolan i tre timmar. Åkte alltså hem istället. När jag står utanför min dörr ringer mobilen - Katta. Hon hade glömt sina nycklar och sökte alltså bostad hos mig. Visst var hon välkommen. Vi gjorde makaroner och köttbullar samt att jag kollade på Våra bästa år. Den är riktigt spännande, i alla fall för tillfället. Sedan somnade vi! Låg och sov i ungefär 45 minuter, tills Kattas pappa kom och hämtade henne. Skönt att sova var det vill jag lova!

Nej nu väntar jag på att en sjukt seg person ska komma, hm, ojdå, nu ringde telefonen. dags att gå

/ S

"Jag har lite känningar i skinkan"

Andra skoldagen idag och den inleddes med ett matteprov. Gick verkligen inte bra så vill helst att matteanna ska tappa bort provet så jag slipper se det igen.

Efter skolan satte  jag och Challe oss på pendeln. Dit vi skulle först (glömt namnet) var stängt så vi åkte till gallerian och köpte varsin Ben&Jerrys istället, mums. Kände oss skapligt uttittade när vi satt ensama på trappan med våra speciella samtalsämnen, bland annat min rubrik.

Åkte hem sedan i alla fall och la mig direkt i soffan och låg där tills middagen serverades - Mc Donald's! Låg även och pratade med Viktor som kom hem idag! Negerbarn!

Får se om jag orkar vakna imorgon och gå på min vidriga tyskalektion, känns så överskattat!

/ S

Cirkelsatser, triangelsatser?!

Gå och dö! Jag avskyr matte! Jag förstår ingenting och i nuläget kan ingen hjälpa mig. Matte B känns så förbaskat överskattat! Nej, det får gå som det går. Blir troligtvis mitt första ig, men just nu orkar jag inte bry mig. Börjar man plugga dagen innan får man skylla sig själv, och glöm att jag tänkte plugga på lovet. God natt

/ S

?!

Jag lever, men det är knappt!

Mitt i stressen

Får bli ett kort inlägg idag, hinner helt enkelt inte.

Vaknade vid två idag, åkte direkt till hästen tillsammans med pappa. Vi mockade och fixade lite bara, alltså ingen ridning, det hann vi inte. Åkte hem, skulle städa huset för vi får gäster ikväll. Jag åkte istället till Fruängen och solade i en kvart tillsammans med Challe. Åkte hem igen, snabbt in i duschen och började sedan fixa i ordning mig. Nej, det är alltså inte jag som ska ha gäster ikväll utan det är mamma och pappa. Jag kommer väl äta lite med dem men sedan ska jag till Mickis. Grr vad kul det ska bli!

Förresten, älskade Katta är hemma igen! Riktigt skönt att få höra brudens röst igen. Ska försöka undvika henne ikväll, vill inte stå brevid en neger!

/ S

"När blev du så smart?"

Sitter här med halvblött hår, trycker i mig godis och väntar på middagen. Blir en rätt lagom kväll kväll tillsammans med Ella m fl. Ska till Emelie och spela "gitarr hjälte" (något som tydligen Maffe säger) och singstar. Detta är något varken jag eller Ella gärna gör nyktra så kvällen kommer kryddas med lite alkohol. Måste ta det lugnt med det ikväll så att jag orkar imorgon, det måste jag.

Pappa är för tillfället och köper ett nytt SL kort eftersom det gamla hade gått ut. Först menade han att jag skulle betala en remsa som jag kunde åka på eftersom mitt SLkort inte fungerar efter 19.00. Mina föräldrar är snåla och vill inte köpa plus-kort till mig (får ju vanligt av skolan) därför åker jag på pappas. Jaja, hur som helst är han och köper ett nytt och jag slipper bli 100 kr fattigare.

/ S

"Sover du?"

Vaknade för ungefär 20 minuter sedan då rara Sanna ringde och väckte mig.
Hon kommer hit, jag vet inte när, men snart för att hämta upp lite cider så jag slipper bära allt själv, smart där!

Nu är det dags för frukost i alla fall, hej så länge

/ S

Sov nu!

Vad hände med att vända på dygnet? Att gå och lägga sig hyffsat tidigt så man orkar nästa dag och den kommande helgen. Helgens planer är så gott som klara, känns riktigt bra. Partytrion med förstärkning är på g igen, och som alltid kan vi inte misslyckas. Däremot tycker Marcus att jag ska ta det lugnt, vi får väl se hur det blir med det. Om jag känner mig själv rätt kommer jag inte att lyckas. Framför allt om jag känner mina vänner rätt! Är jag för lugn kommer de göra något åt saken.

Nej nu ska jag stänga av datorn, lämna stolen, borta tänderna (o s v) och gå och lägga mig. Måste bara tillägga att jag älskar mina lakan, satin eller något, så otroligt sköna.
Jaja, god natt

/ S

"Törnrosa is my middle name"

Dagens planer blev verkligen förändrade.
Meningen var att jag skulle gå upp vid ett och sedan åka in till stan med Carro. Så blev det inte. Vaknade istället klockan tre, och kände mig inte på topp för en shoppingrunda då min blick möttes av en vit trädgård. Jag har skobrist så kände inte för att gå runt i mina gympaskor.

Istället blev det så att kusin Louise hämtade upp mig, åkte hem till henne och enbart tog det lugnt. Satt och åt lite tillsammans med moster Mia och hennes nya Lasse, vi pratade bland annat om fylleminnen. Mia nämnde att Lasse hade varit kreativ och gjort snöänglar på 3 cm snö och även kört "helikoptern". Jag och Louise såg snabbt på varandra och bröt ut i asgarv. Mia och Lasse såg först väldigt oförstående ut men förstod sen vad vi trodde de menade med helikoptern. Det var alltså inte "helikoptern" utan en leksakshelikoper han hade kört. Oj, så fel det kan bli.

Såg sedan på en så kallad skräckfilm, från andra sidan. Inte jätteläskig, men ändå helt okej. Sedan kom mamma och pappa med bilen, så jag fick skjuts hem, tack för det.

image5
Jag och kusin för x antal år sedan

/ S

Kväll och lite förvåning sådär

Klockan börjar bli rätt mycket nu, dags att tänka på refrängen kanske?

Precis tittat klart på ytterligare än dvdskiva av Simpsons, enbart en kvar nu och den får väl tas imorgon kväll. Blivit mycket Simpsons idag, var hos Carro ett tag och kollade på Simpsons filmen. Hade pinsamt nog inte sett den innan, men kul var den!

Och hallå?! Riktigt förvånad blev jag allt när jag fick se att jag fått 10 kommentarer på föregående inlägg, rekord! Gud vad töntig jag är, men jag säger bara sanningen. Kommentarer är roliga, så enkelt är det. Challe hade också klämt in en liten kommentar, tack för den eller något.

Nåja, imorgon blir det troligtvis stan med Carro, beroende på när jag vaknar. Egentligen borde jag ge mig själv shoppingförbud, men det är så tråkigt så vi får se hur det blir med den saken. Jaja, god natt

/ S

Nyårsafton

Detta nyår blev det bästa, hade så fruktansvärt roligt, trots att det blev för mycket dricka och att kvällen gick på tok för fort hade jag sjukt kul. Jag var ju också med mina närmsta vänner, (dock inte Katta som befann sig på varmare breddgrader) men ändå. Kvällen började med middag hemma hos Mickis och även Sanna & Challe var närvarande. Redan när vi lämnar huddinge är vi lite runda om fötterna. Inte blir det bättre när vi kommer till vårt mål, fest i zinken. Jag ställer mig och brygger kaffe, får en öl och kvällen flyter på. Klockan står på 00.00, men inte såg jag några raketer för det. Jag vet egentligen inte vem jag såg, såg jag ens Sanna under kvällen? Bra fråga. Vi börjar efter ett tag dra oss hemåt mot Liljeholmen. Hur vi lyckades komma hem, fem dragna tjejer i högklackat - ja det är ett mysterium. Och vad hände med vår efterfest som vi skulle ha? Tydligen var de bjudna inte helt vakna och alltså inte på att festa med oss. Mig gjorde det ändå ingenting då jag direkt somnade i soffan, med ytterkläderna på.

image3 image4


Morgonen då vi vaknade kan inte ha varit en vacker syn. Pappa kom i alla fall och hämtade mig & Sanna vilket var skönt. Hade gärna inte åkt kommunalt i mitt tillstånd. Jag&S tog det först rätt lugnt, avslutade med pizza på skutan.

Tack för denna kväll vänner, gamla som nya!


/ S

Välkommen tillbaka tönt!

Jaha, så var jag här igen!

Tydligen har jag haft bloggpaus sedan September, hemska tanke, men tog nu tag i det och började igen. Hade egentligen tänkt vänta tills min dator är lagad, men det verkar ta en evighet så får helt enkelt skiva om mitt liv på mamma&pappas dator. Funkar väl det också, mitt ena nyårslöfte är trots allt "var mer ärlig mot mina föräldrar". De bör kanske få reda på vad jag gör i helgerna.

Hur aktiv bloggare jag kommer att bli denna gång återstår att se, just nu känner jag bara för att skriva, skriva och åter skriva. Men jaja, vi får se.

/ S

RSS 2.0