27 dresses

Har varit en väldigt slapp dag idag. Vaknade vid halv två, senare än vad jag hade velat. Men jag skyller det hela på filuren som höll mig vaken till halv fem. Satt sedan vid datorn i princip ända fram till det var dags att fixa sig. Jag & Sanna begav oss sedan till min favorit restaurang - Skutan. Tror att personalen börjar känna igen oss där nu då vi alltid beställer samma mat. Men den är ju så frukansvärd god att de som inte smakat har verkligen gått miste om något. Nåja, vi satt väl där i någon timme, åkte därefter och mötte upp Katta och åkte sedan vidare till Heron. Blev alltså bio och vi såg 27 dresses som hade biopremiär idag (tror jag). Den var en typisk sofia-film så jag tyckte om den!

Imorgon blir det nog att fixa med redovisningen av rapporten tillsammans med Karolina. Förhoppningsvis går det bra så vi inte behöver sitta allt för länge. Vår sista gruppmedlem har fortfarande inte hört av sig, hm, I like..
Mamma&pappa ska sedan till min faster och bland annat träffa min 3 månaders kusinbarn. Hade gärna följt med men jag har annat för mig. Det får helt enkelt bli vid ett annat tillfälle.

Nu ska jag försöka sova, en dag imorgon också. God natt

/ S


Plugglov - I like

Hade egentligen tänkt gå upp tidigt idag då jag tycker mina dagar försvinner så fort när jag sover länge - låter rätt logiskt. Men det sket sig, vaknade lagom till att våra bästa år började så jag åt frukost till det. Nu är det programmet dåligt igen, kan inget spännande hända?! Jag vill få ett slut på mördandet, en gång för alla. Alla vet ju att det är Marlena, så varför inte bara avrätta henne?

Jaja, dagen idag ser inte ljus ut. Eller jo, fint väder är det ju ute men jag kommer inte ha någon möjlighet till att njuta av det. Nu ska jag sitta med alla dessa underbara läxor som vi har. Måste göra rapporten, naturkunskapen, engelskan, tyskaboken.. har jag glömt något? Vid sex ska jag till jobbet och jobba, det är vip-kväll så jag måste vara där och hjälpa till. Hoppas jag får lite lön för det bara! Hoppas verkligen att något kul händer ikväll, jag behöver det!

/ S

Uppehåll

Som de som läser min blogg märkt har jag haft ett litet upphåll med bloggandet. Anledningen var att jag inte haft någon tillgång till en dator under dessa dagar.

I torsdagskväll åkte jag, familj och Ella till Idre Fjäll, och vi kom fram mitt i natten i princip. Dagarna där var helt underbara och perfekta. Afterskin är dock inget att hänga i julgranen. Mina brorsor var också med, och de körde på den gamla vanliga stilen, alltså bromsa in precis framför en så man blir täckt med snö. De gjorde även sina vanliga hopp ute i skogen och över vallar, när ska de acceptera att de har passerat 20 års gränsen? Lördagskvällen blev det bowling och därefter gick jag & ella hem till några nissar och hade trevligt.

Är glad att jag till slut följde med och att min bästa vän också följde med. Annars hade jag inte stått ut. Tack älskade vän.

image54

Matte?

Matteboken är fortfarande inte öppnad! Det är katastrof och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Ska alldeles strax ta en dusch och efter det dra mig till Sanna. Frågan är hur detta ska sluta!!

/ S

Lillördag

Dagen har hittills varit lugn. Första lektionen började klockan ett, då tyskan var inställd idag. Lektionen var teckenspråk och det var provdag. Provet gick till så att vår döva lärare satt med en filmkamera och spelade in oss medans man satt ensam framför kameran och talade teckenspråk. Jag satt i princip och darrade. Jag hatar att jag alltid ska bli så nervös. Lite svårt att röra armarna om man darrar!

Nu gör jag inte mycket, borde sätta igång med en massa plugg, men det tar emot. Har matteprov imorgon och jag har inte ens öppnat boken. Har inte räknat matte på flera veckor nu, så vi får se hur detta går. Måste hinna klart med lite till rapporten också. Om ungefär en timme åker jag till stallet, efter det ska jag hem till Sanna. Det är trots allt lillördag idag och den ska spenderas hemma hos henne. Kommer även sova hos henne. Frågan är ifall det blir en nummer två, eftersom förra gången jag sov där under skolveckan försov vi oss. Men men, jag orkar inte med skolan längre!


Förresten fyller älsklings Robbie 18 idag, grattis till honom. Snart bara 2 månader kvar tills han kommer hem!

/ S


Krax krax..

Så idag tog jag beslutet att gå till skolan, kan inte missa mer nu. Helt sjukt vad man kommer efter bara att missa två dagar. Mina vänner hade tydligen problem att ta mig seriöst eftersom jag lät som en, ja, jag vet inte vad. Jag hade i alla fall saknat min vardag, inte skolan, utan de som medverkar i den. Och då menar jag inte i största allmänhet utan mina nära&kära. Trots att ingen av oss är speciellt normala trivs jag sjukligt bra tillsammans med dessa töser, utan dem skulle jag inte klara av veckorna.

Efter skolan åkte jag till kusin, kände att jag var tvungen att koppla av lite, och det gör jag bra när jag är med den familjen. Fick även träffa andra kusinen som vanligtvis ligger i lumpen, han hade nämligen permis. Han fick även kuta ner till närmsta pizzeria och köpa pizza till oss tre, mycket gott och välbehövligt.

Kom hem, kollade på tv ett tag och ignorerade läxhögen. Men nu sitter jag här och måste verkligen ta tag i den. Teckenspråksprov imorgon, det kommer gå åt helvete! Jag längtar som bara den till det kommande lovet, dock kommer jag inte kunna kalla det påsklov, utan rättare sagt plugglov. Flera inlämningar som ska vara klara veckan efter lovet, jag är köööörd!

Nej, nu ska jag unna mig ett varmt och långt bad. Förövrigt avskyr jag snön,
jag vill ha sommar.

Vi gör det tillsammans, eller?

ELEVERNA I SPSP06, SJÖDALSGYMNAISET PLÅGAS MEST AV ALLA!


Och detta är inte överdrivet, detta är fullt seriöst. Jag lider med alla dessa elever, det går inte att inte tycka synd om dem. Och ja, jag går själv där, så ja, jag tycker något fruktansvärt synd om mig själv också!

Montaaag

Jaha, ännu en ny vecka som påbörjats, och jag ligger fortfarande hemma och är sjuk. Min röst har verkligen inte förbättrats, den går inte att beskrivas, måste helt enkelt upplevas. Nåja, har nyligen kollat på våra bästa år, jag som trodde att allt skulle få ett slut nu, men ack så fel man kan ha. Nu hävdar Marlena att hon är oskyldig, och John ska nu gripas istället? Äh, det är komplicerat.

Jag borde egentligen plugga nu, men jag orkar verkligen inte. Tror jag ska gå och mysa med hunden istället, höhö. So long

/ S

Bra!

Jag har länge vägrat att åka till fjällen i början av mitt påsklov, tills idag. Nu ska Ella följa med vilket känns jätte skönt. Nu behöver jag inte stå ut med min familj ensam. Och när jag säger familj menar jag verkligen familj. Vanligtvis brukar familj för mig innebära mamma&pappa, men nu ska även mina brorsor med, samt den enas flickvän. Stort gäng med andra ord. Fast jag tycker ju om mina syskon, så dem står jag ut med. I och för sig bråkar jag hela tiden med den ena, men men. Ella&jag ska ha kul i alla fall! På torsdag åker vi, och det ska bli kul!

image53

Veckans värsta dag

Jag känner att jag ligger lite efter med uppdateringen, men jag har verkligen skrivtorka. Inte bara när det gäller bloggen, utan även i skolan med uppsatser och så vidare - det är jobbigt. Vanligtvis brukar allt flyta på, det går fort att skriva med mera. Men nu är det en spärr i vägen, blä.

Men men, söndag idag i alla fall. Kvällen igår spenderades med kusin, kollade på melodifestivalen samt gick en långpromenad. Vet inte ifall det var den som blev orsaken, men jag blev i alla fall jätte hes! Och det hesa har hållt sig kvar även idag. Idag var det PC-tävling, som vi förövrigt vann, och jag fick guldet. Undrar om folket hörde vad jag sa, eftersom jag låter som en femtonårig kille som precis kommit in i målbrottet. Nåja, jag underhåll Challe i alla fall!

Har inte blivit något plugg denna dag, mitt huvud tillåter inte det. Får ta det i veckan eller något, nu borde jag sova.

/ S

SJUK

Är jag uppe tidigt, eller är det någonting som jag inbillat mig? Det känns i alla fall som att jag är uppe ovanligt tidigt. Blev alltså sjuk, så igårkväll tog jag det jätte lugnt tillsammans med ella. Hennes val, hon får helt enkelt skylla dig själv om hon blir sjuk. Vi diskuterade en massa om sommarens planer, helt galet vad jag längtar!

Idag har jag inga speciella planer. Ska försöka göra mig frisk så gott jag kan. Händer det någonting jätte roligt ikväll tänker jag ignorera min förkyldning. Annars blir det ytterligare en hemmakväll, vet dock inte om jag kommer att klara av det. Fast det är ju melodifestivalen ikväll, måste man se den? Aja, blir det hemmakväll blir det nog melodifestivalen.

Nu ska jag ner och äta lite frukost, hej så länge

image6
Best friend

/ S

Helvetes hals

Redan igårkväll började jag känna mig hängig. Imorse var min hals svullen men jag hade ingen tanke på att stanna hemma. Jag var tvungen att åka till skolan för att skriva en uppsats 9-12. Jag var klar vid 11 och då åkte jag och sanna in till stan. Shoppade lite nödvändigheter och satte oss på ett av mina favorit cafén, kapris. Egentligen vet jag inte vad som är bra med det, men har vart där många gånger nu så det ger minnen.

Hade tänkt åka och ta ett intensivpass på friskis men då började jag återigen känna mig dålig. Hela kroppen är seg och halsen ska vi inte ens prata om. Usch vad dåligt jag mår! Blir troligtvis ingen idrott imorgon heller. Jag vägrar bli sjuk! Nu ska jag ta ett bad och sedan sova.

/ S

Pluggfri dag

Så äntligen var denna pluggfria dag här. Dessvärre är den snart över vilket jag avskyr. Efter skolan åkte Challe med hem och vi spelade lite guitar hero fram tills hon skulle åka iväg till sjukhuset. I väntan på att hon skulle kolla tillbaka lallade jag runt och kollade på våra bästa år. Äntligen verkar alla veta att det är Dr. Marlena Evans som är mördaren! Nåja, sedan kom Challe tillbaka och vi fortsatte spela. Tror vi blev lite för trötta till slut.

Fick en massa bilder idag, runt 500! De var bland annat från Göteborg, Danmark, Tanto och olika fester. Många av dem gav ordentliga skratt. Jag lägger upp enbart några få här, så ni får kolla mer på -sofaja.bilddagboken.se

image49image50
image51image52

Ny vecka!

Måndagen är snart över, första dagen på veckan men det känns som om det lika gärna kan vara den sista. Jag är riktigt trött och utpumpad, trots att dagen inte var speciellt jobbig. Det jobbigaste var nog löpningen till bussen hem, vi hade hunnit gå! Sådant är något jag lätt stör mig på. Blev ridning när jag kom hem, efter det gjorde jag "klart" EU-frågorna som ska lämnas in imorgon. Nu funderar jag på att stänga av datorn, gå och bada och sedan sova.

Längtar till imorgon då jag har min pluggfria dag. Första dagen på länge jag slipper plugga alltså, en riktig befrielse. Har ingen labb imorgon, slutar då 13.35 - LYCKA! Sedan ska jag hem och sova/spela guitar hero. Hinner ju aldrig spela det annars så nu ska jag passa på.

God natt

/ S

Sömnlös natt

Helgen har varit minst sagt stressig. Har inte hunnit sitta stilla i mer än 5 minuter vilket har gjort att det inte blivit något nytt inlägg på hela helgen. Så tänkte dra den lite snabbt nu innan jag beger mig mot sängen.

Fredagen bestod av födelsedagspresenthandling, restaurang och 18års fest. Allting var väldigt trevligt. På 18års festen var en massa människor jag inte träffat på väldigt länge, så det var kul.

Lördagen jobbade jag först i fyra timmar, sedan hem till Katta för att fixa det sista på sannas present. Därefter till ICA för att handla allting till kvällen. Hem snabbt igen, dusch på 5 minuter och sedan iväg hem till Issa. Det skulle alltså bli en överraskningskväll för 18åringarna Issa & Sanna. Jag orkar just nu inte gå in på mer i detalj men håll utkik efter bilder. Kul hade vi i alla fall, och jag vet att Sanna blev riktigt överraskad då vi kom tutandes och hämtade henne från jobbet.

Idag, söndag, blev det tävling hela dagen. Sedan hem och skriva bokrecension vilket har tagit hela kvällen. Hann se Singing Bee i alla fall, men tyvärr inte Wallander. Och mamma sa att det hade varit ett riktigt bra avsnitt, attsikens! Nu ska jag i alla fall sova, först bad, sen sova.. God natt

/ S


Bye

image48

Snälla, ta mig härifrån nu. Ta mig vart som helst, så länge det inte är i närheten av mina föräldrar. Ta mig till en kompis, till Danmark, till ett varmt land, till landet. vart som helst
För tillfället avskyr jag dem!

Torsdag

Torsdag idag då och inget speciellt med det. Dagen vandrade på som vanligt med ett engelska"prov" inkluderat. Kan ha gått bra, kan ha gått rent åt helvete. Sista lektionen var som vanligt film&video vilket gick smärtfritt då vi nu bara sitter och redigerar.

Kollade på våra bästa år när jag kom hem, nu har det blivit riktigt bra igen! Nu måste jag återigen följa det slaviskt, I like. Imorgon är det i alla fall helg och 18års fest. Blir troligtvis roligt, säker flera jag inte träffat på länge som kommer vara där. På lördag blir det lite firande av Sanna&Issa, och bara de bästa är bjudna. Så är du inte bjuden är du helt enkelt inte bäst.

/ S

Gränsen är nådd, eller något sådant

Klockan är på tok för mycket för en onsdagskväll om man börjar 8.00 morgonen därpå. Ögonen kan knappt hållas öppna länge till men trots det sitter jag kvar. Jag känner mig helt paralyserad. Engelskan går in genom ena örat och ut genom andra. Samtidigt snurrar den runt i mitt huvud vilket nu har skapat en fruktansvärd huvudvärk. Inlämningen till imorgon är inte klar än, det funkar inte att ta tag i den. Att veta att jag har inlämningar och prov som ligger och väntar på mig ger mig panik. Är detta ett sådant tillfälle man får tycka synd om sig själv? Jag vill bara härifrån, bort från skolan, bort från allt. Jag visste att tvåan skulle bli ett jobbigt år, men snälla, man behöver väl inte överdriva! Kan någon/någonting komma och lysa upp mitt liv? En förändring till det bättre skulle sitta på plats. Mina tårar är nu inte långt borta, nu ska jag krypa ner under mitt täcke och bara vänta på att väckarklockan ska ringa.

Skitdag

Två dagar i skolan har nu gått, och jag är redan helt död. Inte nog med att jag satte mig en timme för tidigt på bussen igår, idag kom ingen lärare och öppnade datasalen 8.00! Kunde alltså ha sovit mer än en timme idag också. Jag behöver mina sovmorgonar!

Kom hem, råkade somna i soffan vilket inte var en del av min tidsplanering. Därför sitter jag nu här med panik bland alla läxor. Jag skulle bara vilja gå och dra täcket över huvudet och inte vakna förrän det är sommarlov.

/ S

<3

image47

Ett helt år har gått, jag saknar dig något enormt snuttan.
Det var du och jag i sju år.
Vila i frid, min älskling
070304

Mitt huvud sprängs

Denna dag har varit en riktigt "han blev bög dag"!

Dagen började med att jag satte mig på bussen 1 timme tidigare än vad jag skulle. Att komma på i Stuvsta att jag egentligen kunde ha sovit en timme extra är inte härligt vill jag lova. Jag hoppade av bussen och åkte hem igen. Alltså började denna måndag, första dagen efter lovet inte alls bra!

Var flera gånger nära på att gå och sjukanmäla mig och åka hem idag. Men jag lyckades faktiskt överleva dagen. När jag kom hem var det bara att sätta sig med näsan i boken igen och plugga vidare. Naturkunskap, samhälle, samhälle/historia och teckenspråk var det som väntade. Just nu är min hjärna helt mos och jag orkar verkligen inte fortsätta. Klar med naturen och teckenspråket i alla fall. Vet inte hur texterna blev, men det orkar jag inte bry mig om för tillfället. Måste göra klart samhällsfrågorna nu, ta tag i det nu Sofia! Du orkar några timmar till!

Tänkte bara nämna Sterling också, så blir han glad. So long

/ S


Plugg i mängder

Sitter här lite oseriöst och försöker svara på samhällsfrågorna och det är ett stort skämt! Kollar samtidigt på Wallander och gör alltså frågorna i pauserna. Gud vad jag kommer få sitta hela natten!

/ S

Hockey och hockeypojkar

Blev som sagt att åka till Trångsund i regnet. Mötte Carro på bussen och så fortsatte resan. När vi gick över torget kunde jag inte låta bli att småskratta. Senast jag gick där vinglade jag fram, komiskt.
Matchen började och vi fick även sällskap av Leo, mycket trevligt. Efter ett tag kom även Hanna dit. Tullinge tog först ledning med 1-0, men Trångsund vände sedan matchen till 5-2, och det var så den slutade.

image45image46

När jag, Hanna & Carro sedan efter matchen står och väntar på att Robin ska komma ut ur omklädningsrummet kommer en kille fram till oss. "Ska ni inte med in i omklädningsrummet?". Vi kunde inte avgöra om han var seriös, men det var han tydligen. Så där trippar vi tre tjejer in i ett omklädningsrum fyllt av halvnakna hockeypojkar, sprit och utrustning. Hela tiden var man tvungen att tänka på vart man hade ögonen så de inte fastnade någonstanns för länge. Det bjöds på dricka och alla var glada. Därefter skulle laget äta middag så vi väntade på dem, sedan kom den ena ut efter den andra och "festen" började. haha. Vet inte riktigt vad som hände, helt plötsligt satt jag på en pendel till älvsjö, sedan en pendel tillbaka till skogås, sedan någons hus, sedan en taxi, sedan en taxi till. Jag vet inte som sagt vad som hände. Kul hade jag i alla fall. Men jag kommer få körtelfeber om 6 veckor, härligt att veta! Innan jag somnade hade jag väldigt kul åt Niklas som totalt däckade. Jag fick även ett smeknamn - chipset! Funny funny. Sedan efter många om och men somnade även jag och vaknade imorse vid 10.


Idag har jag inte gjort mycket alls. Åkte en snabbis till hästen och motionerade honom. Borde egentligen plugga då jag har högar med läxor. Men jag orkar helt enkelt inte ta tag i det. SO LONG!

/ S

Ny månad!

Som sagt är det Sannas födelsedag idag, så när jag blev väckt och gick upp (vid 11) åkte jag till blomsteraffären och hämtade de beställda blommorna. Roligt nog var det min förra granne som gjort buketten, och hennes dotter är barndomskompis med Sanna. Världen känns bra liten ibland. Nåja, åkte sedan till Sanna för att ge henne blommorna samt att gratta henne. Vi spelade även lite guitar hero innan det var dags för mig att bege mig hemåt och hon in mot stan för födelsedagslunch.

Sedan jag kom därifrån har jag mest fortsatt spela guitar hero hemma hos mig, jag måste få medge att jag bara blir bättre och bättre! Om ett tag ska jag och Carro åka till Trångsund för att kolla på Robins hockeymatch. Vi lär frysa ihjäl! Förhoppningsvis får jag träffa Leo där också, var ett tag sedan nu! Det jobbiga är att jag inte besökt det stället sedan ungefär ett år tillbaka (eller jo, en snabbis i somras), och det stället påminner mig såklart om Robbie. Därför kommer jag börja sakna honom ännu mer nu, mer än vad jag redan gör. Men jag måste tänka positivt, han kommer hem om mindre än ett halvår.

Ny månad är det idag också. Snart börjar skolan igen vilket känner mer än hemskt. Denna veckan som kommer nu är verkligen ingenting jag ser fram emot. Har läskigt mycket plugg och jag har inte ens börjat. Antar att jag får sitta imorgon som en galning. Fast det känns överskattat! Funderar även på att göra som Blondinbella och ha en "no spending month" eftersom jag har haft högre utgifter denna vecka än vad min budget tillåter. Fast jag kommer nog inte ta det så seriöst då jag har flera som jag måste köpa presenter till, 18-årspresenter. Fast jag ska försöka dra ner på pengarna som normalt sätt går till godsaker. Äsch, vi får se hur det går.

Nu ska jag ta något att fylla magen med, ta bort gårdagens smink och sätta dit nytt. So long

/ S

GRATTIS ÄLSKLING!

Det är ingen vanlig dag idag, för det är Sannas födelsedag!

Idag, 1 mars, 2008 fyller min bästa vän Sanna 18 år! Det är något som inte händer varje dag. Jag önskar henne att hon får en otroligt rolig dag, trots att jag inte kan följa med henne ut på kvällen, eftersom jag är liten! Ska i alla fall över till henne ett tag imorgon, måste ju träffa henne! Tänker lägga ut lite bilder på födelsedagsbarnet (och ja, mig själv). Jag skulle även uppskatta att alla som läser detta skickar en "grattiskommentar"! Hon är ju bäst!

image37image40
image39image41
image42image43
image44

JAG ÄLSKAR DIG, SANNA MAGDALENA BROLIN
900301

RSS 2.0