Avundsjuka

Idag var det utspring för alla treor i min skola, snacka om att avundsjukan flödade. Men nu är det bara ett år kvar så det är bara att bita ihop. Skoldagen idag har varit lugn och jag har fått reda på två betyg och är nöjd med dem. Blev lite shopping med katta sedan, för att slå lite tid. Kom i alla fall därifrån med två linnen. Sedan var det som sagt utspring. Alla såg så himla glada ut så det smittade av sig.

Ikväll blev det i alla fall studentmottagning hos grannen. Skulle egentligen ha hittat på något kul efter, men jag orkade inte. Ska upp och jobba imorgon så måste samla krafterna.

6 dagar kvar!

/ S

Dålig uppdatering

Jag har helt enkelt bloggtorka nu. Jag har faktiskt saker att skriva om, men jag orkar inte skriva.

Imorgon har jag i alla fall mattebok, har ännu inte öppnat boken och funtar på att inte göra det över huvudtaget. Kanske isådanafall som godnattsaga. Känns bra att det är sista provet jag har denna termin, sista provet i tvåan. Och vad har jag egentligen för dagar kvar, inga normala alls! Känns sjukt skönt.

Imorgon är det även brännboll som står på schemat. Jag och sanna har kommit fram till att vi måste slå spsp05, så vi ska kämpa! Blir nog att jobba imorgon också efter skolan. Pengar pengar pengar!

Nu ska jag hoppa i badet och allt sådant, natti natt

/ En röd sofia

Woopps

Har inte orkat skriva någonting på ett tag, och det är egentligen inte skillnad nu. Jag är trött och måste verkligen sova. 90 minuters lång samhällslektion väntar om några timmar. Nej, ska nog skolka halva skoldagen imorgon också. Mer information om min helg kommer ehm, kanske imorgon. God natt

/ S

Stallet, höhö

Efter en ovanligt kort skoldag (enbart två lektioner) begav jag mig hemåt med solning i tankarna. Men så blidde det inte! När jag kommer hem får jag veta att jag ska till stallet och rida. Jag skulle ändå till stallet för att fixa inför morgondagen men jag var inte inställd på ridning. Ridningen gick i alla fall bra! Typ bästa någonsin, vilket gör mig ännu mer nervös inför morgondagen - det ska inte gå bra dagen innan, it's a rule! Sedan var det bara att börja tvätta pållen med mera.

Snart blir det middag, dessutom min favoriträtt sedan år tillbaka! Någon gång under kvällen kommer även kusin droppa in. Måste ta det lugnt ikväll och somna rätt tidigt, får se hur det blir med det. 07.30 ska jag vara i stallet imorgon, party.. Ha en bra kväll i alla fall, höhö

/ S

Meningslös

Skoldagen gick trots allt fort, hade ingen film&video heller vilket blev pricken över i!
Åkte hem och tog det allmänt lugnt i soffan. Jag har fastnat för "advokaterna" som går på 4an, hur töntigt som helst men ja, jag är fast. Efter några timmar kom challis hit och vi tog en långpromenad med mycket prat. Nu i efterhand minns jag inte vad hon sa, men det var något med älvsjö och globen, det var kul just då i alla fall.

Ikväll började jag lite med bokanalysen, och skrev handlingen, sen orkade jag inget mer. Så kan det gå. Får helt enkelt fortsätta med den i helgen.

Hade tänkt att ta mitt vanliga bad ikväll som jag alltid gör, men så kommer pappa och säger att varmvattnet har stängts av, eftersom de skulle laga något(?) Panik! Vad ska jag nu göra? Vägrar gå upp en halvtimme tidigare imorgon för att duscha, inte nu när jag har sovmorgon. Eller så får jag helt enkelt duscha kallt, har trots allt varit "överkokt" hela dagen idag.

Nu blir det sängen, god natt

/ S

Kiiiiiina

Blev ingen orientering för mig idag då jag vaknade upp med blodsmak i munnen samt att jag fick en skymt av det gråa vädret, kände mig inte så taggad alltså. Så istället gick jag upp vid två, vilket var några timmar senare än vad jag hade tänkt mig. Två timmar senare befann jag mig tillsammans med sanna och katta på donken med historiaböckerna i högsta hugg. Dessa lekrum som finns för barnen är bannemej farliga! Inte flög jag in i väggar med huvudet förut när jag var liten. Nej, då fanns enbart det älskade bollhavet! Varför ta bort det?
Nåja, sedan blev det ridning i alla fall. Hade riktigt kul idag eftersom vi började planera inför våravslutningen. Det som är mest aktuellt just nu är pirater, och vi ska rida galet. Kan ju bara bli skoj och ja, galet!

Imorgon är det historiaprov samt min sista film&video lektion. Lycka! Inte för att det varit så värst anstängande, men ändå!

/ S

Mat är gott

Helt underbar middag tillsammans med min bästa vän på en kinesisk restaurang. Vi blev oerhört mätta! Pratade en hel del också vilket var mycket skönt.

Imorgon är det friluftdag och med det menas orientering. Blir att tävla för mig, sanna och katta - vilket just i detta tillfälle känns grymt överskattat! Men jag måste hem tidigt för att trycka in historia frågorna i mitt huvud och förstå allt med Mao och hans ja, vadå? Nåja, det löser sig väl till slut. Ska i alla fall upp ruggigt tidigt imorgon så jag måste nog sova nu. Har varit trött hela dagen så det känns inte mer än rätt. Fast jag är hungrig så jag måste gå ner och rota i skafferiet! God natt

/ S

Vad är detta?!

Tog en välförtjänt sovmorgon idag med betoning på välförtjänt. Höll däremot på att försova mig så jag var tvungen att tigga skjuts. Hade som sista lektion naturprov och jag har verkligen ingen aning om hur det gick, kan ha gått hur som helst. Vissa saker hade jag aldrig hört talas om.

Åkte sedan hem och slog mig ner framför det inspelade våra bästa år, sedan kom även katta och gjorde mig sällskap. Vi gjorde även lite historiafrågor och kände oss riktigt duktiga. Är faktiskt bara historiaprovet som vi har kvar att göra denna vecka, I think! Sedan är det ingen natur på fredag vilket är lycka!!

Om några minuter ska jag och sanna ut och äta! Ska bli riktigt mumsigt! So long

/ S

Skoltrött!

Det här får bli ett kort inlägg, är alldeles för trött för att skriva ett längre samt att jag egentligen måste plugga. Det är två riktiga skolveckor kvar nu så jag försöker verkligen blicka framåt för att klara av det. På dessa två veckor är det fullbokat med prov och diverse inlämningar och jag vet seriöst inte om jag kommer kunna avklara denna termin. Allt går emot mig just nu, verkligen allt. Just nu är challe mitt ljus i allt mörker, haha! Om det är någon som kan liva upp skiten nu är det nog hon, hon sitter trots allt med liknande problem. Måste snart bege mig mot naturkunskapsboken. Måste få in information om hjärtat, blodomloppet, njuren, ögat, örat, immunförsvaret, mikroorganismer, matspjälkning, nervsystemet, muskler, skelettet.. har jag missat någonting? Lär i alla fall bli en lång natt så det är lika bra att jag smiter ner nu.
So long

/ S


Rubrik

image70
Smile bitch, you do it better alone!

Övningskörning

Blev att gå över till mormor och morfar där det bjöds på fika. mia, lasse och kristoffer var också där. Blev lite prat med kusin, man ser ju inte honom så ofta nu för tiden. Vi pratade lite minnen bland annat, haha. Vi brukade alltid tillbringa en vecka ensamma med mormor och morfar på landet när våra föräldrar var i stockholm och jobbade. Vi sov alltid i deras sängar då och av någon okänd anledning fick jag den stora sängen medans louise&kristoffer fick dela på den lilla. Mycket underhållande. Jag kom även ihåg en gång när louise vaknar stortjuter för hennes kudde är borta, men den visade sig ligga nere vid fötterna. Många minnen har vi tre kusiner tillsammans i alla fall.

Efter fikat bestämde sig mamma och jag för att åka ut och övningsköra. Första gången jag satt bakom ratten men det gick bättre än väntat. Det var kul i alla fall. Nu överväger jag ifall jag ska orka plugga eller inte, det lutar åt inte..

/ S


Polissamtal

Kvällen igår var trevlig och bjöd på många lustigheter. Har ingen aning om hur mycket klockan var när jag kom instapplande i huset. Jag lyckades välta en ram och slå till min parfym så den for ner i golvet. Väldigt skickligt. Mamma väckte imorse och sa detta;

M - Polisen ringde hit precis
S - MITT BUSSKORT!!!!!

Alltså, igår när jag skulle ta bussen hem uppstod ett problem. Jag kunde inte hitta mitt busskort och fick panik. T hjälpte mig så jag kunde åka på hans, men kärringen till chaufför ville inte släppa på honom. Så han fick börja rota i sin väska eller något och hittade ett till där tydligen, eller något.. fattade inte riktigt vad som hände där.  Mitt busskort var i alla fall spårlöst borta. Men tydligen hade en dam/kvinna eller what ever hittat det och ringt polisen, och polisen ringde oss. Mitt bankomatkort låg också där, tur att det finns snälla personer i detta samhälle i alla fall. Däremot var min femtiolapp som låg däri borta..

Nu ska jag gå och hälla i mig liter med vatten, mitt huvud gör grymt ont! So long

/ S

Hektisk dag

Först när jag vaknade imorse var jag helt väck! Jag kollade på klockan och den visade kvart i tolv, men jag hade inte den blekaste vilken dag det var. Eftersom vi har haft prov nästan alla morgonar under en tids period antog jag att det var likadant idag, vilket prov hade jag nu försovit mig över? Var tvungen att kolla på mobilen vilken dag det var och där stod det lördag - skönt, jag fick sova vidare!

Innan ett någon gång ringer katta och väcker mig. Minns inte riktigt vad hon sa men sedan la hon på. Jag somnar om och sedan ringer ungen mig igen efter några minuter. Vi fick bråttom! Fick pappa att skjutsa oss till liljeholmen vilket var skönt. Jag fick se ut som ett as! Vi fixade det som skulle fixas och sedan åkte vi till skärholmen. Jag köpte en ny bikiniöverdel, jippi!

Ska alldeles strax åka till hästarna, tydligen måste jag rida båda idag för mamma är sjuk. Härligt när detta väder existerar! Sedan ikväll blir det party, jag kan inte bärga mig...typ

/ S

Chalbal

Haft en riktigt mysig kväll med challeballe! Kvällen inleddes med en långpromenad då vi pratade om allt möjligt. Vi kom fram till att vi faktiskt är väldigt lika, och då menar jag självklart inte på utsidan. När hon babblade på om sina problem kände jag verkligen igen mig och likadant var det för henne när jag babblade. Det var nästan lite läskigt. Vi är helt enkelt de hopplösa singlarna, fast, vi trivs rätt bra med det! Vi är även väldigt förundrade hur fyra av våra närmsta vänner kan vara sådana förhållandemänniskor. Två av dem är redan inne på sitt andra år med deras loverboy! Nej - länge lever singeln!

image69

Nu känner jag att ögonlocken vill stängas så jag ska snart låta deras vilja gå igenom. Trots att klockan inte ens slagit två. Däremot är det en kväll imorgon också, och den kommer bli kul, antar och hoppas jag! Natti

/ S

With you... nääe

Dagen har varit hemsk, ungefär i samma klass som gårdagen. Orkar inte gå in på närmare detaljer men jag tror att mina närmsta förstår precis vad jag pratar om! Hade i alla fall ett mysigt mellanmål tillsammans med sanna. Åkte sedan till frisören, och inga mer kommentarer om det!

Snart kommer challeballe hit, egentligen var det en annan person som skulle komma hit, men eftersom den personen vägrar höra av sig (okej, jag har heller inte hört av mig, men ändå) så fick challeballe komma och göra mig sällskap. Vi får se om vi får igång mitt älskade guitar hero, inte kört det sedan påsklovet, hemska tanke!

Nej nu längtar jag bara till imorgon, vad var det vi sa? dränka våra sorger? LÅTER PERFEKT!

/ S

Vindruvor

Oj vad det är synd om mig! Sa just den meningen till min kära mor, men hon vägrade hålla med. Hon påstod att det är mer synd om henne eftersom skatteverket(?) klagar på henne fast hon inte gjort något fel. Dessutom säger hon att det inte alls är synd om mig. Snälla! Lite sympati kan hon väl ha? Hon var i alla fall snäll mot mig och förhörde mig på eu-frågorna. Kunde inte ens hälften! Ska jag känna paniken komma nu? Blev inte bättre när jag ringde katta och hon totalt gjorde allt mer förvirrande än vad det redan var. Aj mitt huvud säger jag bara!

Sitter här i min ensamhet med mina vindruvor och livet känns allmänt jobbigt för tillfället. Jag vill bara ha helg, och det är nu med detsamma. Imorgon sker en förändring. Går den förändringen åt skogen kommer det sluta med att jag ligger hemma hela helgen, och kanske hela sommaren. Så vi får verkligen hoppas att detta inte inträffar!

Dessutom är det sofia-dagen idag, så ett stort grattis till mig själv!

/ S


Yuping Wang!

Vilken otroligt sjukt äcklig dag det har varit idag. Under ett tag kunde jag inte ens hålla tårarna borta. Det började med engelska nationella vilket gick rakt åt skogen, framför allt listening. Därefter hade jag två timmars håltimme vilket var värdelöst. Sedan började film&video. Jag kan helt enkelt säga att jag för tillfället avskyr Yuping Wang, hoppas kärringen kommer på bättre tankar. Som vi har kämpat med den där filmen!

Nu väntar en pluggkväll, får sitta ända in på småtimmarna. Just nu vill jag bara krypa ner under täcket och vakna när allt detta är över.

/ S

Tyskabesök

Skön dag för mig idag. Började med tyskalektion då vi hade en tysk på besök. Vad var det med hennes klädsmak om jag får fråga? Speciellt hennes väst! Hon gjorde lite olika lekar och jag hade fina små blackouter.
Åkte därefter hem och ja, nu sitter jag här. Skön dag hittills alltså. Snart börjar våra bästa år som jag självklart måste se. Även om det är dåligt just nu kan jag inte skippa det. Därefter blir det plugg! Ikväll är det ridning, ja, det är väl ungefär så min dag ser ut, party! So long

/ S



Det är jobbigt

Please don't hold me down

Inte blivit mycket plugg alls, kollat lite lätt på tyskaglosorna som är tills imorgon. Jimage68ag kan ungefär 10 stycken av 50 möjliga, det bådar allt annat än gott. Hade även tänkt börja kolla på eu-frågorna men jag har inte orkat, det känns så överskattat. Får sitta som en tok imorgon och på torsdag istället. Hade mycket roligare saker för mig idag. Hittade två cd-skivor med riktigt gamla bilder på. Laddade över dem till datorn och fick mig ett gott skratt! Bilden till höger är på mig och min förra hamster, gizmoo, snuttis! Fler bilder hittas på
http://-sofaja.bilddagboken.se. Imorgon blir det bara en tyskalektion för min del. Som jag skrev i förra inlägget orkar jag inte teckenspråket så jag slutar alltså halv elva imorgon, inte mig emot. Nej nu ska jag plocka upp mobilen och ringa till raringen. God natt!

/ S

Resursdag i all ära

Har inte haft så mycket tid att blogga, hoppsan säger man då.

Två nätter i rad nu har jag tillbringat hemma hos katta. I söndagsnatt kom jag inte hem förrän vid halv tre, tack och lov för att pappa kom och hämtade mig i alla fall. Igårkväll kom jag hem vid halv ett från henne, även denna gång hämtade pappa mig. Vad vi har gjort under dessa kvällar är att redigera vår film. Hela söndagen satt vi i fyra timmar utan rast och bara redigerade. Det är 235498236 klipp! Vi blev i alla fall nöjda med resultatet.

Idag var det resursdag. Jag, katta och ella åkte en snabbis till skolan för att se till att filmen fungerade vilket den gjorde - lycka! Åkte därefter hem igen och la mig i soffan och sov. När jag vaknade upp var klockan 22.00! Hade jag verkligen sovit så länge?! Nej självklart hade jag inte det, utan jag drömde fortfarande, mycket störande. Fast skönt att vakna upp på riktigt och märka att klockan bara var 15.00. Nu är det bara att sätta igång med allt plugg som ligger och väntar på mig. Jag är i alla fall klar med naturkunskapsinlämningarna! Party!

Onsdag; Teckenspråk muntligt prov (det skiter jag i)
Torsdag; Engelska nationella, filmen klar
Fredag; EU prov

Känns inte allt för jobbigt faktiskt, förutom eu provet där jag är helt körd! So long

/ S

Är det söndag eller lördag?

Fick en snabb blackout precis när jag skulle skriva rubriken, är det lördag eller söndag? Efter en närmare eftertanke kom jag på att det är vidriga söndag. Fast denna söndag har varit en smärtfri dag hittills. När jag vaknade intog jag poolen direkt och la mig och solade. Efter någon timme kom sanna förbi och så låg vi och schteekte tillsammans. Om cirka två timmar ska jag, föräldrarna, farmor, mormor och morfar till långbro värdshus. Gott säger jag bara! Sedan blir det plugg, usch!

Märkte att jag sedan bloggade i torsdags. Anledningen är väl att jag inte himage67ar haft tid/hellre legat ute i solen. I fredags kom i alla fall katta hit och det blev debut vid poolen. Efter det tog vi en långpromenad vid långsjön, härligt att få prata av sig lite. På kvällen åkte jag till aaalex och sov även där.
I går blev det först filmning, nu är allt filmat i alla fall, nu är det bara att redigera. Fast det visade sig att kattas dator har protesterat så vi får se hur det går med det. Efter filmningen följde ella med mig hem och ja, vi intog poolen. Riktigt riktigt härligt väder! På kvällen tog jag cykeln fylld med mat till katta. Blev en riktig mysig kväll må jag säga. Lite kallt kanske, men med lite extra kläder klarade vi oss. Här kommer sannas über fina förklaring;

Jag; Men alltså, vad är egentligen en chinchilla?!
Sanna; Men det är ju en sådan där bi bo ba bo


Fin förklaring där!

Här är ytterligare en liten konversation;

Mamma; Du måste ta det lugnt i solen, så du inte bränner dig
Jag; Men det är lugnt, jag har ju grunden från solariumet


Inget konstigt med det jag vet, men när jag kom in och kollade mig i spegeln fick jag se att min rygg är KNALLRÖD! Så var det med den grunden ja..

/ S

Mördarspåret

Jag visste redan igår när jag gick och la mig att matten skulle gå dåligt. Jag var överlycklig så att ens börja kolla i boken kändes överskattat. Men matten gick inte dåligt - DET GICK RENT ÅT HELVETE! Kunde nästan bara sitta och skratta åt mig själv när jag hoppade över uppgift efter uppgift.
Hade därefter två timmars film&video. Vi har bara lite kvar att filma och redigera nu, skönt! Fast jag och katta ska dit en snabbis på tisdag (egentligen lediga) för att se till att allt funkar.

Idag har jag även varit duktig! Jag och sanna tog våra cyklar till spåret och sprang sedan ett varv. Jag hade redan från första steget ont i axeln, gjorde så ont att jag till slut inte ens kände smärtan. Den smärtan ersattes istället av håll! Inte skönt vill jag lova. Dessutom gick mina skosnören upp men jag orkade inte stanna. Men i efterhand var det i alla fall skönt!

Nu ska jag snart inta soffan, kommer säkert somna, men men.

Jag saknar A.

/ S


Ojdå!

Alla känner visst inte som mig, lilla djurgårdaren ann är en av dem!

Ann: " SOFIA HAR SÅLT SIG SOM EN HORA, JA HON HAR SÅLTS SIG SOM EN HORA, JA HON HAR SÅLT SIG SOM EN HOOOOORA, JA HON HAR SÅLT SIG SOM EN HOOORAAA :)"

Överlycklig är bara förnamnet!

Efter en skoldag som inkluderade tre prov satt hammarbys vinst sjukligt perfekt! Det var precis vad som behövdes vill jag lova. Kunde som sagt (vet att jag nämnt det tusen ggr redan) inte gå på matchen och så tvingade såklart mamma mig till ridningen. Därför var jag taggad till tusen i slutet av ridningen och mina kära ridkompisar skrattade mest åt mig. Kutade i alla fall till sanna direkt när jag kom hem eftersom pappa tagit bort canal plus. Ojojoj säger jag bara, vilken match. Någonting som slutat bra i mitt liv för tillfället!

Nu kanske det är dags att öppna matteboken? äh, snart..

/ S

Jag härmar challe, så det så!

DITT LIV
Vad heter du? - sofia
I mellannamn? - ida charlotta
Vart bor du? - huddinge/segeltorp
Trivs du där? - nja
Brukar du läsa horoskop? - ibland
Har du körkort? - nej, jag är för liten!
Favoritdjur? - hund
Vad spenderar du dina pengar på? - onyttigheter och alkohol
Festar du? - självfallet
Brukar du bli för full? - har väl hänt
Antal kuddar i sängen? enbart två
Kan du baka bullar? - nä
Bläck eller blyerts? - beror på tillfälle
Mc donald's eller burger king? - älskade mc donald's
Är du allergisk mot något? - lite pollen.. var väl typ det?
Äger du ett busskort? - yes
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - grön
Hur ser du ut idag? - vidrig
Nästa mål i ditt liv? -  överleva till sommarlovet
Vad såg du senast på tv? - nyheterna
Hur svarar du i mobilen? - oftast hallå
Vem ringde dig senast? - pappa
Vad sa den som ringde? - "vart hänger nyckeln?" 
Antal timmar sömn inatt? - 4
Sov du ensam? -  yes

SENASTE PERSON SOM
Sov i din säng: kan det ha varit ella?
Såg dig gråta: ella?
Fick dig att gråta: robbie
Du gick på bio med:  dom jag såg 27 dresses med, minns inte vilka det var
Du gick på stan med: ella?
Skällde på dig: mamma troligtvis 
Skickade ett e-mail till dig: facebook

RANDOM
Sagt "jag älskar dig" och menat det? - ja
Bråkat med ditt husdjur? - haha ja
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - tror inte det
Tar du droger? - nej
Vad är du mest rädd för? - ensamhet
Vilka kläder sover du i? - trosor & linne/tröja
Vart vill du gifta dig? -  vet ej
Vad hatar du verkligen? -  SL under vintersäsongen
Har du varit kär? - arå?
Kör du bil? - vart sitter gasen?
Har du ett jobb? - yes
Gillar du att ha folk omkring dig? - jag behöver närhet
Är du ett hälsofreak? - ingen sofia utan skräpmat

STUFF
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? - inte kär antar jag
Är du ensam nu? - ao,
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? - jobbiga
Vill du gifta dig? -  ja
Vill du ha barn? - ibland

FAVORIT
Rum i huset? -  balkongen
Typ av musik? - allt möjligt
Månad? - juni, juli, början av augusti & december

DE SENASTE 48 TIMMARNA
Gråtit? - nä
Köpt någonting? - en macka
Varit sjuk? - japp
Sjungit? - ohja, haha
Sagt "jag älskar dig"? - nä, eller tror inte det
Velat säga till några att du älskar dem? - ja
Träffat nån ny person? - träffat och träffat..
Saknat någon? - varje dag
Kramat någon? - jao
Kysst någon? - nä

SENASTE
Låt du hörde: never know - jack johnson
Film du såg: saw 4
Sak du stal: pengar från mina föräldrar

FÖRSTA
Första bästa kompis: mikaela lindroth/hanna falgén
Första jobb: hoppla ridsport
Första inhandlade skiva: spice girls möjligtvis
Första förälskelse: daniel svärdh, HAHA
Första begravning? aldrig varit på en begravning
Första piercing/tatuering: öronen

SENASTE
Senaste människa du slog: slåss inte!
Senaste stora bussresan? stora? romme?

Something behind

Blev inte mycket jobb för mig. Jag frös som bara den samt att jag bara åt upp allt tilltugg. Pappa skjutsade därför hem mig efter en timme, via donken.

När jag kom hem var min plan att fortsätta med pluggandet, men det sket sig. Intog istället soffan vilket var mycket behagligare. Kollade på DH, det var riktigt spännande så jag har redan börjat längta till nästa avsnitt. Därefter förhörde mamma mig på lite teckenspråk, kunde ingenting förutom att en viktig dag i deras historia är 14 maj 1981, intresseklubben antecknar va?

Ska alldeles strax bege mig mot sängen. Blev på tok för lite sömn förra natten. Fastnade i min bok "tyskungen", men nu är den färdigläst. Grymt bra var den! 
Nu är det dags för mig att börja tänka på refrängen, god natt

/ S

Sofia diggar dansk musik?

Skoldagen var tråkig som vanlig. Framför allt svenskan, men är den någonsin rolig? Eller rolig är fel ord, snarare är den aldrig intressant. Lär mig aldrig någonting på dessa lektioner. Nåja, jag fick dissikera (stavning?) får lungor/hjärtan/njurar ja, you name it. Stank något fruktansvärt och tog ungefär en kvart innan jag tog modet till mig och rörde de livlösa delarna.

När jag kom hem satte jag mig direkt med teckenspråket. Läst igenom det två gånger nu och hoppas att jag kan det. Mamma får förhöra mig lite senare. Därefter flög matteboken upp på bordet. Eftersom jag inte joinade ligan som gick på mattekurs under helgen får jag nu sitta och råplugga om jag ens ska lyckas få ett g på detta prov. Satt och skrev anteckningar om varje kapitel i matteboken och nu har jag världens skrivkramp - gud vad ambitiös jag har varit! Sista halvtimmen dog min favoritpluggskiva och en random sattes in. Det visade sig vara en dansk sångerska. Nej, den var inte bra! Gick knappt att koncentrera sig sista minuterna.

Om någon minut kommer papps och hämtar mig, sen ikväll ska jag jobba, hard work work! Har även börjat med ett slags godisförbud för mig själv. Får inte köpa onyttigheter för mina egna pengar. Måste spara inför i sommar. Får se hur det går med det.

/ S


I like this shit

Tisdag; Naturkunskapsinlämningar
Onsdag; Tyska uppsatsskrivning(?), teckenspråksprov, engelska muntliga, ridning,
derby
Torsdag; Mattenationella
Fredag; Naturkunskapsinlämningar, samhällsprov

Ta mig till sommarlov

Pluggpluggplugg

Gud vad jag älskar känslan av vetskapen att nere i köket ligger det högar med plugg som väntar på mig. Inte är det bättre att jag är super förkyld och huvudet väger ton. Dessutom har jag länge gått och väntat på derbyt mellan hammarby(<3) och djurgården, men nu kommer jag inte hinna med det. Jag kommer inte hinna med att stå och skrika halsen av mig! Usch vad värdelöst detta är. Men vad hjälper det mig att sitta här och klaga? Jag måste nu gå och sätta igång med naturen.

Ser i alla fall fram emot helgen, middag i liljeholmen med de bästa. Precis vad jag behöver!

/ S

Förkyldning

Igår somnade jag redan vid sju vilket var ruggigt skönt. Däremot har jag sovit dåligt hela natten. Jag vaknade upp med världens förkyldning, usch! Inte vad jag behöver just nu om man säger så, allt är tillräckligt jobbigt som det är.

Ikväll bär det i alla fall av mot de södre regionerna tillsammans med ella. Vi stannar där nere till söndag. Ska bli skönt att få komma bort ett tag, bara släppa allt för några dagar. Förhoppningsvis får vi även tillbaka våra bikinisar, efterlängtade till tusen.

Nu ska jag försöka få i mig något att äta och därefter börja packa lite smått. So long

/ S

Valborg&tävling är ingen bra kombination!

Valborg var rätt kul, hade dock roligare 07, men den var ju i princip oslagbar, så vad hade jag att vänta mig? Det började i alla fall hemma hos ann. Jag, ann och pk gick och köpte oss varsin barnpizza och tryckte i oss. Därefter kom lite mer folk. Innan 23 någon gång drog vi oss vidare eftersom vi fick besök av ann's föräldrar. Vet egentligen inte vart vi åkte, men hamnade till slut på söder. Kunde dock inte vara där så länge eftersom sista pendeln gick. Kom väl hem strax innan 2, vilket många anser vara tidigt, men som är sent om man ska upp vid 6 dagen efter.

Var i stallet klockan 7 följande dag/igår. Tävlingen gick faktiskt rätt bra. Självklart är hästen fortfarande brunstig men jag ehm, gjorde det bästa av situationen. Blev placerad i första klassen i alla fall. Och min ridlärare blev imponerad av mig, woho!

/ S

RSS 2.0